Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ήττα στην προπόνηση και απολύεσαι»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν μάσησε τα λόγια του για την απομάκρυνσή του από την ΑΕΛ.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 μίλησε ο Αλέκος Βοσνιάδης για τη θητεία του στην ΑΕΛ και για την απομάκρυνσή του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Δυστυχώς δεν είχαμε καλή παρουσία, χάσαμε το παιχνίδι, αλλά εντάξει. Ζούμε μεγάλες στιγμές. Αρκεί και μια ήττα στην προπόνηση για να απολυθείς! Είναι μεγάλη ομάδα και έζησα το μέγεθός της από μέσα. Όταν ξεκίνησα συζητήσεις, με τράβηξε το μέγεθος της ομάδας, η πίεση του κόσμου. Δεν μπόρεσα να αρνηθώ, μιλούσα με τον κ. Πλεξίδα για 20 μέρες, τα χαλούσαμε, τα βρίσκαμε και τελικά ανέλαβα.
Με λίγα πράγματα και περισσότερο ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, η ΑΕΛ θα κυνηγήσει επί ίσοις όροις και είναι φαβορί για άνοδο. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και η ομάδα στις 27 Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμη».
Για την δήλωσή του που είχε κάνει σε τοπική εφημερίδα: «Στήριξη χρειάζονται οι πανικόβλητοι και εγώ δεν είμαι τέτοιος, είπα στην εφημερίδα. Είναι εμπειρία ζωής η συνεργασία με τον κ. Πλεξίδα. Θα με κάνει πιο σοφό αυτή η εμπειρία, θα με βοηθήσει να επιλέγω καλύτερα τις ομάδες και δεν θα παρασύρομαι από το μέγεθος της ομάδας».

Last modified onΤρίτη, 09 Σεπτέμβριος 2014 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep