Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΔΣ για την παρουσίαση

Η παρουσίαση της Τετάρτης (10/09) απασχόλησε το ΔΣ του Τυρνάβου.

Η εκδήλωση της Τετάρτης (10/09), οπότε ο Τύρναβος θα παρουσιάσει την ομάδα της νέας σεζόν, αλλά και ο αγώνας Κυπέλλου με τον Πιερικό την Κυριακή (14/09) συζητήθηκαν στο ΔΣ του Τυρνάβου που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (08/09). Όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

«Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η εκδήλωση της Τετάρτης και η άρτια διεξαγωγή της. Τα μέλη του συμβουλίου έδειξαν την πεποίθησή τους ότι φέτος η ομάδα βαδίζει ακόμα πιο οργανωμένα με διακριτούς ρόλους για όλους. Τα πρώτα σημάδια εμφανίζονται στην ανταπόκριση του κόσμου, η οποία αναμένεται να φανεί στην παρουσίαση της ομάδας όπως και στον επαναληπτικό αγώνα με τον Πιερικό.

Σημαντικό θέμα ήταν και η οργάνωση του αγώνα κυπέλλου της Κυριακής στο Αλκαζάρ, όπου πρόεδρος και Δ.Σ. αποφάσισαν να επαναφέρουν το δωρεάν λεωφορείο για τους φιλάθλους που θέλουν να μεταβούν στο γήπεδο αλλά δεν έχουν μεταφορικό μέσο, αποδεικνύοντας έτσι την κοινωνική προσφορά της ομάδας απέναντι στους φιλάθλους της. Επιπλεόν, ο υπεύθυνος Marketing & Επικοινωνίας, Σταυρίδης Αχιλλέας πληροφόρησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη συνάντηση με την Ένωση Συντακτών για τους εντός έδρας αγώνες. Τέλος, στα πλαίσια της οργάνωσης της ομάδας ο κ. Μπάρδας Κωνσταντίνος ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης για την πορεία της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας».

Last modified onΤρίτη, 09 Σεπτέμβριος 2014 01:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep