Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συμφώνησε με χορηγό

Ο γενικός διευθυντής της αλυσίδας καταστημάτων Φθηνότοπος, Νίκος Σακισλόγλου με τον υπεύθυνο Marketing και Επικοινωνίας του Αγροτικού Αστέρα, Αχιλλέα Μανίκα Ο γενικός διευθυντής της αλυσίδας καταστημάτων Φθηνότοπος, Νίκος Σακισλόγλου με τον υπεύθυνο Marketing και Επικοινωνίας του Αγροτικού Αστέρα, Αχιλλέα Μανίκα

Σε συμφωνία χορηγίας με αλυσίδα σούπερ μάρκετ ήρθε ο Αγροτικός Αστέρας.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η μακεδονική ΠΑΕ, τονίζεται: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι η αλυσίδα Super Market Φθηνότοπος θα είναι Μέγας Χορηγός της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2014 - 2015.

Η συμφωνία "δένει" δύο συνεχώς αναπτυσσόμενες δυνάμεις. Το 2010 ο όμιλος επιχειρήσεων Κάντζα έκανε την είσοδο του στην πόλη της Θεσσαλονίκης με μια νέα αλυσίδα καταστημάτων, τον Φθηνότοπο, προσφέροντας καταπληκτικές ευκαιρίες για έξυπνες αγορές.

Ο Φθηνότοπος, στηριζόμενος στη δύναμη του ομίλου Κάντζα, καταφέρνει να παρέχει επώνυμα προϊόντα αλλά και προϊόντα δικής του ετικέτας άριστης ποιότητας σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές.

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 λειτουργώντας ως μία σύγχρονη εταιρία στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου διαθέτει την υποδομή, την τεχνογνωσία και φυσικά την υποστήριξη χιλιάδων φιλάθλων,  ώστε να παρέχει σε κάθε επιχείρηση τη δυναμική προβολή που χρειάζεται.

Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Γενικός Διευθυντής της αλυσίδας καταστημάτων Φθηνότοπος, κ. Νίκος Σακισλόγλου βρέθηκε στο γήπεδο Ευόσμου, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και κατευθείαν "κόλλησε" το... μικρόβιο του Αγροτικού Αστέρα, αφού δεσμεύτηκε ότι μαζί με το μικρό του γιο θα είναι παρών στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Αιγινιακό».

Last modified onΔευτέρα, 08 Σεπτέμβριος 2014 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep