Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλουμε περισσότερο την πρόκριση»

Ο Γιώργος Βαλεριάνος τόνισε ότι όλοι στον Ηρακλή είναι μια οικογένεια Ο Γιώργος Βαλεριάνος τόνισε ότι όλοι στον Ηρακλή είναι μια οικογένεια

Αισιόδοξος ότι ο Ηρακλής θα περάσει στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, δήλωσε ο Γιώργος Βαλεριάνος.

Ο νεοαποκτηθείς άσος του Ηρακλή, Γιώργος Βαλεριάνος μιλώντας στην «Arena Press», εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας και θα βρεθεί στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου καθώς θέλει περισσότερο την πρόκριση. Μάλιστα, ανέφερε πως η δική του ομάδα θα είναι ο ρυθμιστής του επαναληπτικού στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Από εκεί και πέρα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις συνθήκες που συνάντησε στον Ηρακλή, για τους στόχους αλλά και τον κόσμο.

Αναλυτικά, η συνέντευξη Βαλεριάνου:

-Βρίσκεσαι στον Ηρακλή από την έναρξη της προετοιμασίας. Ποια είναι τα στοιχεία που σε έχουν εντυπωσιάσει στη λειτουργία του;

- Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια. Αυτό το λέω με πάσα ειλικρίνεια. Όλα λειτουργούν έτσι όπως θα τα περίμενε ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που έρχεται σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής.

-Μπορείς να μας μεταφέρεις την εικόνα που έχεις από την ομάδα και ποια στοιχεία σε έχουν κερδίσει στο «κυανόλευκο οικοδόμημα»;
- Είναι το προπονητικό κέντρο που υπάρχει στη Μίκρα. Είναι οι αξιόλογοι άνθρωποι που βρίσκονται καθημερινά μαζί μας. Για μένα προσωπικά, παίζει σημαντικό ρόλο το γεγονός πως έχουμε το δικό μας σπίτι για να δουλέψουμε, τα προπονητήρια βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και γενικότερα δεν μας λείπει κάτι ώστε να μπορούμε να πούμε κάτι αρνητικό. Όλα είναι ιδανικά για να δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις.

-Υπάρχει προσωπικός στόχος τη φετινή σεζόν;
- Είμαστε νέα ομάδα, με νεαρά παιδιά και θέλουμε πρώτα να πετύχουμε το στόχο της ομάδας και μετά τους προσωπικούς μας. Η ομάδα να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία. Αυτό θέλουμε όλοι και γι' αυτόν τον λόγο επιλεγήκαμε από την τεχνική ηγεσία.

-Είσαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα δουλειά που γίνεται στην ομάδα;
- Έχουμε ακόμη εικοσιπέντε ημέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το νέο Πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει.

-Σε παρότρυνε κάποιος να έρθεις στον Ηρακλή;
- Υπήρχε από πριν μια συζήτηση και ήθελα να έρθω στον Ηρακλή. Διέκρινα ότι υπήρχαν σωστοί άνθρωποι στον σύλλογο κι αυτό με παρότρυνε ακόμη περισσότερο στο να καταλήξω πολύ γρήγορα στην επιλογή μου. Ήταν δική μου η επιλογή και των ανθρώπων που με εκπροσωπούν.

-Σου άρεσε η εικόνα της ομάδας σου στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λαμία;
- Ήταν αρκετά καλό παιχνίδι. Ελέγχαμε τον αγώνα και ήμασταν καλοί σε γενικές γραμμές. Είχαμε τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα τέρματα αλλά δεν το καταφέραμε. Θα πάμε στον δεύτερο εκτός έδρας αγώνα αρκετά διαβασμένοι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και είμαστε πιο σοβαροί με σωστή νοοτροπία τότε δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα απολύτως πρόβλημα.

-Ο αντίπαλος δεν θα ήθελε να νικήσει τον Ηρακλή παρουσιαζόμενος πιο διαβασμένος;
- Σίγουρα είμαστε επαγγελματικές ομάδες και θα έχουν δουλέψει κι αυτοί περισσότερο ώστε να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι. Εμείς όμως, αν παρουσιαστούμε σαν Ηρακλής και ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

-Σε φοβίζει κάτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι;
- Εμείς έχουμε να φοβηθούμε μόνο τον κακό μας εαυτό. Δεν έχουν μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς. Θέλουμε πολύ περισσότερο να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η Λαμία συμμετέχει για πρώτη φορά, αλλά εμείς είμαστε οι ρυθμιστές του αγώνα.

-Θα σας βοηθήσει η παρουσία του κόσμου;
- Ο κόσμος του Ηρακλή, όπως γνωρίζω, βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα για να μας βοηθήσει. Θα μας βοηθήσει και στη Λαμία για να φτάσουμε στον στόχο μας.

(Πηγή: Arena Press)

Last modified onΔευτέρα, 08 Σεπτέμβριος 2014 11:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep