Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έτοιμοι στο Πρωτάθλημα»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
Ο Τραϊανός Δέλλας κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στο θέμα Κατσουράνη Ο Τραϊανός Δέλλας κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στο θέμα Κατσουράνη

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα 1926 έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη στην έναρξη του Πρωταθλήματος, ενώ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο επιστροφής του Κώστα Κατσουράνη.

«Θέλαμε να πάρουμε ένα ακόμα παιχνίδι στα πόδια μας. Δοκιμάσαμε κάτι νέο στο πρώτο ημίχρονο. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν καλά και πετύχαμε δυο γκολ. Δυστυχώς δεν μας βοήθησε το γήπεδο καθώς το τερέν ήταν δύσκολο λόγω της βροχής κι έφερε γρήγορα κούραση. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, όσοι έπαιξαν ανταποκρίθηκαν καλά. Δεν λέει, όμως, κάτι αυτό αφού ήταν απλά ένα φιλικό. Τώρα κοιτάμε το Κύπελλο και περιμένουμε και την κλήρωση του Πρωταθλήματος, ώστε να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Όταν πρέπει θα είμαστε έτοιμοι», τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης απέναντι στον Απόλλωνα 1926.

Για τη χρησιμοποίηση του 4-3-3 είπε: «Με δυο ή τρεις προπονήσεις μέσα σε μια εβδομάδα, δεν μπορεί ο παίκτης να το αφομοιώσει. Θα συνεχίσουμε και θα το δουλέψουμε και στην πορεία».

Για τα μεταγραφικά και την υπόθεση Κατσουράνη σημείωσε: «Για τα μεταγραφικά δεν θα μιλήσουμε. Υπάρχει άνθρωπος γι' αυτά τα θέματα».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το σκοράρισμα, ανέφερε: «Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι στο Πρωτάθλημα. Το θετικό είναι ότι τα παιδιά βρίσκονται μεταξύ τους στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Δηλαδή με την έναρξη του Πρωταθλήματος».

Last modified onΚυριακή, 07 Σεπτέμβριος 2014 09:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep