Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έσπασαν τα δοκάρια στο Αιγίνιο

Αιγινιακός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 σε φιλικό που έδωσαν στη βόρεια Πιερία.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το εντός έδρας φιλικό του Αιγινιακού με τον ΠΑΟΚ. Το σκορ άνοιξε νωρίς, νωρίς ο Δικέφαλος του Βορρά. Στο 3' ο Σπυρόπουλος έδωσε στον Περέιρα, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Τόλιο και έκανε το 0-1. Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 61'. Ο Γιατζιτζόγλου έβγαλε τη σέντρα, ο Κουτσοσπύρος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα, ωστόσο ο επερχόμενος Ναουμτσέφσκι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε.
Στο 13' ο Κουτσοσπύρος για τον Αιγινιακό είχε δοκάρι σε κεφαλιά που έπιασε, ενώ ίδια τύχη είχε και το χτύπημα φάουλ του Μάρτενς. Στο 84' ο τελευταίος έβγαλε σέντρα μέσα από την περιοχή του Αιγινιακού, αλλά η προβολή του Κάκκο σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Φαρμάκη.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τόλιος (75' Φαρμάκης), Τέλλος, Λιόλιος, Αραμπατζής (76' Αχαλινόπουλος), Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (71' Ροντρίγκο Μπάρος), Πολύζος, Ζούρκος (65' Πέντα), Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος (80' Δεμιρτζόγλου), Πόποβιτς (65' Καζάκης).
ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ (54'), Σκόνδρας (46'), Ποζατζίδης (65' Πατράλης), Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Σαββίδης (65' Πούγγουρας), Τζανδάρης (65' Τουμανίδης), Γκολάσα (46' Τζιόλης), Παπαδόπουλος (60' Κούστα), Περέιρα (74' Κάκκο), Μάρτενς.

Last modified onΣάββατο, 06 Σεπτέμβριος 2014 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep