Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος ο Βοσνιάδης!

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Αλέκο Βοσνιάδη!

Λίγους μόλις μήνες κράτησε η συνεργασία της ΑΕΛ με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Όπως αναμενόταν, το διαζύγιο βγήκε το Σάββατο (06/09) με την ΠΑΕ να ανακοινώνει: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αλέκο Βοσνιάδη. Εύχεται στον προπονητή καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα διέρρεαν προ ημερών οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΛ, δηλαδή ότι οποιαδήποτε αλλαγή στον πάγκο τη δεδομένη χρονική στιγμή θα έκανε κακό. Φαίνεται ότι στη θεσσαλική ομάδα περίμεναν οι «βυσσινί» των 23 (!) μεταγραφών να παρουσιάζουν «δεμένο» σύνολο, απέδειξαν ότι δεν είχαν την απαιτούμενη υπομονή και έτσι περίπου 20 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και μία εβδομάδα πριν τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου αποφάσισαν να προχωρήσουν στην... πρώτη αλλαγή στον πάγκο. Πέρυσι, άλλωστε, τρεις προπονητές εργάστηκαν στην ΑΕΛ κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι αν η παρουσία του Κώστα Παναγόπουλου στη Λάρισα συνοδευτεί και από την επιστροφή του στον πάγκο έπειτα από τον Νοέμβριο του 2013, οπότε είχε παραιτηθεί.

Last modified onΣάββατο, 06 Σεπτέμβριος 2014 12:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep