Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιβεβαίωση με Μπεριέξ!

Ο Άλιμος επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του flnews.gr για την απόκτηση του Μαριάνο Μπεριέξ. Ικανοποίηση Καλοπήτα.

Τη Δευτέρα (01/09) το flnews.gr αποκάλυψε τη μεταγραφή του Αργεντινού, Μαριάνο Μπεριέξ στον Άλιμο και την Παρασκευή (05/09) ήρθε η επιβεβαίωση από την αθηναϊκή ΠΑΕ. Όπως ανέφερε η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ Άλιμος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Μαριάνο Μπερριέξ. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας, με καταγωγή από την Αργεντινή, γεννήθηκε στην περιοχή Κίλμες στις 29/4/1989 (25 χρονών), είναι κάτοχος κροατικού διαβατηρίου και την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στο πρωτάθλημα της Χιλής για λογαριασμό της Ντεπόρτες Τεμούκο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπεριέξ είχε συμφωνήσει με την Ολίμπικ Ντόνετσκ ωστόσο ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ουκρανία λόγω του εμφυλίου πολέμου. Η οικογένεια της ΠΑΕ Αλιμος καλωσορίζει τον Μπερριέξ και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2009-2010 Ιντεπεντιέντε (Α Νασιονάλ Αργεντινής)

2009-2010 Ντεπορτίβο Νουμπλένσε 16 αγώνες/ 1 τέρμα (Πριμέρα Ντιβισιόν Χιλής)

2010-2011 Ντεπόρτες Κονσεπσιόν 39 παιχνίδια / 6 τέρματα (Πριμέρα B' Χιλής)

2012-2013 Γιούνιον Τεμούκο 44 παιχνίδια/ 5 τέρματα (Πριμέρα B' Χιλής)».

Καλοπήτας: «Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης»

Μετά το φιλικό με τον Φωστήρα όπου ο Άλιμος επικράτησε 1-0 ο τεχνικός, Ηλίας Καλοπήτας δήλωσε: «Έχουμε ανάγκη από φιλικά παιχνίδια διότι έχουν έρθει καινούργια πρόσωπα στην ομάδα και χρειάζεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής για να εκτιμήσουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Σεπτέμβριος 2014 23:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep