Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μας έκανε καλό»

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο επανέλαβε ότι χρειάζεται υπομονή για να φτάσει η Ερμιονίδα στο σημείο να είναι έτοιμη Ο Ρομπέρτο Μπολάνο επανέλαβε ότι χρειάζεται υπομονή για να φτάσει η Ερμιονίδα στο σημείο να είναι έτοιμη

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Ρομπέρτο Μπολάνο από το φιλικό της Ερμιονίδας στην Τρίπολη.

Μπορεί η Ερμιονίδα να έχασε με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στο φιλικό της Πέμπτης ωστόσο ο τεχνικός της Ρομπέρτο Μπολάνο δεν στέκεται στο αποτέλεσμα και υπογραμμίζει πως η ομάδα του έδειξε θετικά στοιχεία απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

«Η εικόνα μας ήταν καλή και νομίζω πως δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Τα αποτελέσματα δεν έχουν καμία αξία σε τέτοια παιχνίδια προετοιμασίας. Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που δεν χρειάζεται συστάσεις και θεωρώ ότι βγάλαμε συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Το φιλικό αυτό μάς έκανε καλό στο αγωνιστικό κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά ο Μπολάνο στο flnews.gr.

Και πρόσθεσε: «Επαναλαμβάνω ότι η Ερμιονίδα είναι καινούργια ομάδα καθώς από τον περυσινό κορμό έχουν μείνει μόλις τρεις παίκτες. Απαιτείται υπομονή από όλους. Θα είμαστε έτοιμοι, κατά την εκτίμησή μου, τη δεύτερη με την τρίτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Σεπτέμβριος 2014 13:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep