Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προπονήσεις σε δικό της χώρο

Σε δικό της χώρο θα προπονείται η Αναγέννηση Καρδίτσας για πρώτη φορά μετά το 1949!

Σχεδόν έτοιμα για να φιλοξενήσουν τους παίκτες της Αναγέννησης Καρδίτσας είναι τα γήπεδα στο «Γεώργιος Μπαζής» κάτι που σημαίνει πως η θεσσαλική ομάδα θα προπονείται πλέον σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις.

Στη σχετική ενημέρωση από τη διοίκηση της ΠΑΕ, τονίζεται χαρακτηριστικά: «Μια ιστορική στιγμή πλησιάζει για την Αναγέννηση.

Για πρώτη φορά ύστερα απο το 1949 η ομάδα μας θα προπονηθεί στο ΔΙΚΟ ΤΗΣ γήπεδο!!!

Μετά απο χρόνια ολόκληρα περιπλάνησης, εξορίας και αδικιών η Αναγέννηση θα κάνει την πρώτη προπόνηση στον ιδιόκτητο χώρο της! Στο σπίτι της!

Τα γήπεδα στο Γεώργιος Μπαζής είναι σχεδόν έτοιμα και το ένα που θα υποδεχθεί την επαγγελματική ομάδα για τις προπονήσεις της έχει μόνο ένα κούρεμα και στη συνέχεια ανοίγει τις πύλες του.

Από τη Δευτέρα ξεκινούν τα έργα κατασκευής των αποδυτηριών και του ηλεκτροφωτισμού, ενώ οπως είναι γνωστό και έχει ανακοινωθεί βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη και οι ενέργειες για ένα μακρόπνοο σχέδιο δημιουργίας ενός σύγχρονου προπονητηρίου την επόμενη τριετία.

Μέχρι όμως να ξεκινήσουν όλα αυτά τα έργα η Αναγέννηση θα έχει φροντίσει χάρη στην συνεχή και αφιλοκερδή φυσικά προσπάθεια των μελών της τα γήπεδα να είναι λειτουργικά όπως και οι εγκαταστάσεις για να φιλοξενούν τη δραστηριότητα των ομάδων μας».

Last modified onΤετάρτη, 03 Σεπτέμβριος 2014 12:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep