Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στον Αιγινιακό για να... παίξω»

Ο Δημήτρης Πόποβιτς μίλησε για τον δανεισμό του στον Αιγινιακό, αλλά και για τη δοκιμή του στη Μπρέσια.

Ο νεαρός ακραίος επιθετικός Δημήτρης Πόποβιτς δόθηκε ως γνωστόν δανεικός στον Αιγινιακό από τον ΠΑΟΚ. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4» και σχολίασε αρχικά για την ομάδα της βόρειας Πιερίας: Με τους ανθρώπους εκεί έχω πολύ καλές σχέσεις. Ξεκίνησα με την ομάδα και όλα μου φάνηκαν πολύ καλά. Στόχος μου ήταν να πάω εκεί για να παίζω παιχνίδια, ήθελα να αγωνίζομαι. Βλέπω πολύ θετικά τον δανεισμό μου. Από το να κάθεσαι σε μία ομάδα και να μην αγωνίζεσαι, είναι καλύτερο να πας σε μία άλλη και να παίζεις. Νιώθω καλά, νιώθω έτοιμος και θα δούμε τι θα γίνει. Γενικά οι άνθρωποι στον Αιγινιακό, για πρώτη μέρα, μου φάνηκαν πολύ καλοί και πολύ φιλόξενοι. Το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο φέτος γιατί έχουν δυναμώσει πολύ οι ομάδες, υπάρχουν μεγάλα ονόματα και θα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι».
Για τη δοκιμή του στην ιταλική Μπρέσια είπε: «Από τη στιγμή που είχαν αποφασίσει στον ΠΑΟΚ ότι δεν θέλουν να με κρατήσουν στην ομάδα, προέκυψε η Μπρέσια. Με προσκάλεσαν για να προπονηθώ με την ομάδα και να παίξω ένα φιλικό παιχνίδι για να με δουν. Πήγα εκεί, τα πράγματα ήταν πολύ θετικά, αλλά προέκυψαν κάποια θέματα και δεν μπόρεσα να πάω, τα οποία δε θέλω τώρα να συζητήσω. Όλοι είχαν μείνει πολύ ικανοποιημένοι και μου έδειχναν ότι θα μείνω εκεί. Ήταν πολύ πιθανό».
Κατέληξε λέγοντας: «Εγώ θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα που βρίσκομαι από τα δεκατέσσερά μου. Θέλω πολύ να παίξω εκεί, νιώθω έτοιμος, αλλά από τη στιγμή που έκρινε ο προπονητής ότι δε θέλει να με έχει στη διάθεσή του έπρεπε να πάω κάπου να παίξω. Ίσως με την επιστροφή μου να είναι αλλιώς τα πράγματα, μετά από τόσα χρόνια στη Β' Εθνική».

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (02/09) την απόκτηση Πόποβιτς: «Και επίσημα στον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ο Δημήτρης Πόποβιτς με μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο.Η ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία.

* Ο Αιγινιακός δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την απόκτηση του Στέφανου Πολύζου ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα.

Last modified onΤρίτη, 02 Σεπτέμβριος 2014 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep