Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να φέρουμε επιτυχίες στον Αγροτικό»

Ο Κώστας Γεωργιάδης μίλησε για την ομάδα του Ευόσμου, αλλά και για τη ρεβάνς με τον Αιγινιακό.

Ο αρχηγός του Αγροτικού Αστέρα παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και τόνισε ότι στόχος του με τους συμπαίκτες του είναι να οδηγήσουν σε επιτυχίες την ομάδα του Ευόσμου. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

-Πώς αισθάνεσαι ενόψει της δεύτερης χρονιάς σου με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα;
«Με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο που θα φοράω και φέτος τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας, όπως επίσης και ότι θα συνυπάρξω και θα συναργαστώ εκ νέου με ανθρώπους υψηλού επιπέδου. Αυτά είναι πλεονεκτήματα που ικανοποιούν πάντα έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή».

-Πρωταγωνίστησες στο θρίαμβο της ανόδου και τώρα βρίσκεται μπροστά σου η πρόκληση της Football League. Ποιες νέες δυσκολίες περιμένεις ότι κρύβει αυτή η κατηγορία για την ομάδα;
«Η περσινή χρονιά ήταν πραγματικά πολύ όμορφη και έβαλε τις βάσεις για τη φετινή τεράστια προσπάθεια. Σε τέτοιες δύσκολες προκλήσεις χρειάζεται γνώση και ικανότητα. Χρειαζόμαστε αυτά τα δύο στοιχεία για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτού του συναρπαστικού πρωταθλήματος».

-Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για φέτος - το 0-0 με τον Αιγινιακό εκτός έδρας - αποσπάσατε θετικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι για περίπου 70 λεπτά αγωνιστήκατε με παίκτη λιγότερο. Πιστεύεις ότι έβγαλε η ομάδα στοιχεία στο γήπεδο που δούλεψε στην προετοιμασία, αλλά και μία νοοτροπία νικητή που καλλιέργησε πέρσι;
«Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που πέρσι διεκδίκησε πανάξια την άνοδο στη Super League. Προετοιμαστήκαμε και δουλέψαμε σωστά. Η υπεραριθμία είναι μέρος του ποδοσφαίρου και πρέπει να ξέρουμε να συμπεριφερόμαστε ανάλογα, ώστε να καλύπτουμε το κενό του συμπαίκτη μας. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι από πέρσι το τεχνικό επιτελείο έχει περάσει το πνεύμα και το μέταλλο του νικητή στην ομάδα και αυτό φαίνεται από τον τρόπο παιχνιδιού μας. Ο επαναληπτικός πάντως θα είναι τελείως διαφορετικός αγώνας και ήδη προετοιμαζόμαστε ανάλογα».

-Αποσπάσατε το 0-0 και τώρα περιμένουμε όλοι το δεύτερο παιχνίδι στον Εύοσμο. Περιέγραψε μας την ψυχολογία στα αποδυτήρια ενόψει αυτού του αγώνα και τι πιστεύεις ότι σε αυτού του είδους τις αναμετρήσεις παίζει καθοριστικό ρόλο;
«Γνωρίζουμε όλοι τι χρειάζεται να κάνουμε. Θέλουμε τη νίκη απέναντι στον Αιγινιακό και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τα καταφέρουμε. Νομίζω ότι η συγκέντρωση είναι το σημαντικότερο στοιχείο της επιτυχίας».

- Είσαι πολύ έμπειρος, έχεις παίξει με δεκάδες ποδοσφαιριστές στην καριέρα σου και συνεπώς μπορείς να μας πεις κάποιες εντυπώσεις για τους παίκτες που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι.
«Τα νέα παιδιά στην ομάδα είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και με τη δουλειά της προετοιμασίας είναι πλέον έτοιμοι να βοηθήσουν το σύλλογο για την επίτευξη του στόχου μας».

- Ακόμα μία φορά θα βασιστώ στην εμπειρία σου στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να ρωτήσω τις εντυπώσεις σου για το σύλλογο γενικότερα, αφού μαζί με τους συμπαίκτες σου, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση και τον κόσμο είσαι κομμάτι - και μάλιστα ως αρχηγός της ομάδας - μίας προσπάθειας επιστροφής, καθιέρωσης και περαιτέρω ανάπτυξης του Αγροτικού Αστέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
«Πραγματικά είναι πολύ όμορφο για κάθε ποδοσφαιριστή να έχει μία τέτοια ποδοσφαιρική και επαγγελματική στέγη. Γίνεται μία τεράστια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια από τη διοίκηση για να αλλάξει πράγματα και πλέον η προσπάθεια αποδίδει καρπούς. Σε αυτή την προσπάθεια αναπτύσσονται όλοι, προπονητές και ποδοσφαιριστές. Νιώθω ότι είμαστε μαζί με τον υπέροχο κόσμο μας ενωμένοι σε μία μεγάλη προσπάθεια να φέρουμε επιτυχίες στον Αγροτικό Αστέρα!».

Last modified onΤρίτη, 02 Σεπτέμβριος 2014 16:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep