Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Βόμβα» Μπεριέξ ο Άλιμος! (video)

Ο Άλιμος έκλεισε τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Μαριάνο Μπεριέξ. Κυανόλευκος και ο Βλάχος.

Το καλύτερο φαίνεται ότι το κρατούσε για το φινάλε των μεταγραφών ο Άλιμος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr, οι νεοφώτιστοι έκλεισαν την τελευταία ημέρα της θερινής περιόδου τον Αργεντινό, Μαριάνο Μπεριέξ, ο οποίος είχε συμφωνήσει με την ουκρανική, Ολιμπίκ Ντόνετσκ, αλλά έφυγε λόγω του εμφυλίου!

Ο Μπεριέξ είναι 25 ετών (29/04/89), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και είναι κάτοχος κροατικού διαβατηρίου. Μάλιστα, στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ είχε συμφωνήσει για συμβόλαιο 150 χιλιάδων ευρώ! Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ουκρανία όλο αυτό το διάστημα έκανε προπονήσεις εκεί. Πριν κάνει το βήμα να παίξει στην Ευρώπη αγωνιζόταν στην Ντεπόρτες Τεμούκο της Χιλής (20 συμμετοχές, 3 γκολ), ενώ έχει παίξει ακόμα στις Ουνιόν Τεμούκο (44 ματς, 5 γκολ), Κονσεπσιόν (39 αγώνες, 6 γκολ), Ντεπορτίβο Νουμπλένσε (16 αγώνες, 1 γκολ) και στην Ιντεπεντιέντε. Μάλιστα, για την οργάνωση του Αλίμου του μίλησε και ο συμπατριώτης του, Μποναφίνα που είχε συμφωνήσει προ ημερών να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας.

Εκτός του Μπεριέξ ο Άλιμος έκλεισε και τον τερματοφύλακα, Άρη Βλάχο, ο οποίος είχε παραχωρηθεί πέρυσι δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Βατανιακό και τον Ερμή Ζωνιανών. Ο 20χρονος είχε 13 ματς με την κρητική ομάδα και 5 με αυτή της Κατερίνης.

Παρακολουθήστε εν δράσει τον Μπεριέξ...

Last modified onΔευτέρα, 01 Σεπτέμβριος 2014 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep