Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα προκριθούμε»

Ο Δημήτρης Στάμου μίλησε για τη ρεβάνς Κυπέλλου του Ηρακλή στη Λαμία.

Την πίστη του ότι ο Ηρακλής μπορεί να προκριθεί στους «32» του Κυπέλλου απέναντι στη Λαμία εξέφρασε ο Δημήτρης Στάμου. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής του Γηραιού φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και σημείωσε ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Όπως δήλωσε ο Στάμου: ««Τα πράγματα είναι μια χαρά, τελείωσε αισιόδοξα το ματς με την Λαμία και συνεχίζουμε. Πιστεύω πως θα πάρουμε την πρόκριση. Η ομάδα έδειξε πολύ βελτιωμένη και έχει πολλά περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση. Σίγουρα στην ομάδα υπάρχει μεγάλη ποιότητα και οι έμπειροι παίκτες θα βοηθήσουν περισσότερο. Είμαστε ακόμα νέα ομάδα και ελπίζω πως θα πάνε όλα καλά και θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο.

Με την Λαμία δείξαμε καλά στοιχεία και φαντάζομαι πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση. Ξέρω τί σημαίνει Ηρακλής, ήμουν και στην Super League και αυτό θέλω να μεταφέρω και στους συμπαίκτες μου. Έχει μεγάλη σημασία να καταλάβουμε το μέγεθος του συλλόγου και ποιος είναι ο πραγματικός στόχος που τόσο θέλει ο κόσμος».

Last modified onΔευτέρα, 01 Σεπτέμβριος 2014 15:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep