Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έκπληξη με Λεάντρο!

Στη Λαμία ο Βραζιλιάνος στόπερ, Λεάντρο Πίντο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της 9ης Ιουλίου!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό παζάρι η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή για το κέντρο άμυνας και ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 20χρονο Βραζιλιάνο στόπερ, Λεάντρο Πίντο, ο οποίος θα φορά τα κυανόλευκα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Ιουλίου το flnews.gr είχε αναφέρει σχετικά με το ενδιαφέρον των «κυανόλευκων» για τον ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός την περσινή σεζόν ξεκίνησε στην ΑΕΛ Καλλονής (19 συμμετοχές, 1 γκολ στο πρωτάθλημα) και ακολούθως έπαιξε δύο αγώνες με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την αγωνιστική περίοδο 2011-12 φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Δράμας σε 14 αγώνες στη Super League με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Προέδρου Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Λεάντρο Πίντο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος είναι γεννημένος στις 24 Ιανουαρίου του 1994 και έχει φορέσει την φανέλα της Κ20 του Ολυμπιακού και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗΣ και στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

Last modified onΤετάρτη, 27 Αύγουστος 2014 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep