Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δίνει μάχη ο Παπαθανασάκης»

Ο Γιάννης Κακαγιάννης μίλησε για την κατάσταση στον Ηρακλή και για τα όνειρα της ανόδου.

Ο συνεργάτης του Σπύρου Παπαθανασάκη που συμμετέχει στα κοινά της ΠΑΕ, μίλησε στην εφημεριδα ARENA PRESS. Η συνεντευξή του έχει ως εξής:
-Πιστεύεις ότι ο Παπαθανασάκης θα τα καταφέρει στον Ηρακλή;
«Το μικρό διάστημα που βρίσκεται στον Ηρακλή έχει πραγματοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε και με το παραπάνω. Το αν θα τα καταφέρει ή όχι δεν είναι απλή ερώτηση του τύπου μαύρο ή άσπρο. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι μπροστά. Αυτό όμως που είμαι σίγουρος είναι πως η προσπάθεια του είναι αληθινή και θα δώσει μάχη. Στη μάχη αυτή ελπίζω οι παράγοντες της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ να είναι δίπλα του και συμπαραστάτες. Πιστεύω πως στο τέλος θα βγεί ο ίδιος νικητής αλλά πάνω απ’ όλα ο μεγάλος νικητής θα είναι ο Ηρακλής. Θα δούμε».

-Σε ανησυχήσε το γεγονός ότι όλα τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου είναι εκτός Ελλάδος και δεν θα μπορείτε να ελέγχετε εύκολα την κατάσταση;
«Θα σε παραπέμψω στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης. Αυτό το ΔΣ είναι ένα συμβούλιο μεταβατικού χαρακτήρα. Ο κ. Παπαθανασάκης έδρασε ακαριαία σε όλα τα θέματα του Ηρακλή. Ρίσκαρε, έβαλε χρήματα χωρίς καμία εγγύηση, κάτι που δεν ξέρω αν θα το έκανε άλλος στη θέση του. Δεν είχε το χρόνο να γνωρίσει και να αξιολογήσει άτομα από την οικογένεια του Ηρακλή γιά να μπορέσει να πάρει την απόφαση να συνεργαστεί μαζί τους. Ήθελε να είναι δίκαιος με όλους. Στους επόμενους μήνες θα αξιολογήσει τις επαφές του και θα αποφασίσει ανάλογα.
Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις, αλλά αν και 8,000 χλμ μακριά, υπάρχει καθυμερινή επαφή με τα άτομα που «τρέχουν» την ομάδα, ίσως συχνότερη από το να βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη. Βλέπετε όλα τα θέματα που έχουν δρομολογηθεί τους τελευταίους 2 μήνες. Τα περισσότερα αποφασίστηκαν «εξ αποστάσεως». Υπάρχουν πολλαπλές καθημερινές επαφές του κ. Παπαθανασάκη με τον κ. Σεντελίδη, τον προπονητή αλλά και όλα τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας. Υπάρχει «αφεντικό», ασχολείται με τα προβλήματα της ομάδας και δίνει λύσεις και κατευθύνσεις προς αντιμετώπιση όλων των θεμάτων».

-Μπορεί φέτος η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και να επιστρεψει στην Σουπερ Λιγκ;
«Αυτό θα φανεί στη πορεία. Πόθος όλων μας, όλων των Ηρακληδέων, είναι να επιστρέψει ο ΗΡΑΚΛΗΣ εκεί που ανήκει. Να επιστρέψει εκεί από όπου τόσο βίαια τον καθαίρεσαν. Είναι εύκολο να κάνουμε δηλώσεις αυτή τη στιγμή πως η ομάδα θα είναι «τρένο», και πως περπατώντας θα βγούμε πρώτοι κλπ. Ο κόσμος του Ηρακλή τα έχει ακούσει αυτά και έχει βαρεθεί τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις. Χτίζουμε μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική. Μία ομάδα καινούργια με κυρίως ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα θέλει χρόνο γιά να «δέσει» και πιστεύω πως θα δούμε τα αποτελέσματα γρήγορα. Προσωπική μου άποψη είναι πως πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανένα αντίπαλο.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι η μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα αλλά οι φανέλες από μόνες τους δεν μπορούν να κερδίσουν κανένα παιχνίδι. Οι παίχτες μας πρέπει να αντιληφθούν το «βάρος» της φανέλας που φοράνε και να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο. Ίσως να μην αρέσουν αυτά που λέω σε κάποιους, αλλά κι εγώ προσωπικά, έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να ακούω λόγια και μετά να περιμένω τις «φανέλες» να κερδίσουν από μόνες τους. Θέλω να πιστεύω πως οι παίχτες μας θα τιμούν με τον ιδρώτα τους αυτή την ιστορική φανέλα και πιστεύω πως τα αποτελέσματα θα έρθουν. Και παράλληλα με τα αποτελέσματα να πραγματοποιηθεί η δικαίωση που αρμόζει στο σωματειο που δεν συμβιβάστηκε με κατεστημένα.
Τίποτα από τα παραπάνω όμως δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την υποστήριξη του κόσμου. Ο κόσμος του Ηρακλή πρέπει να είναι ο δωδέκατος παίχτης. Γνωρίζω πόσο ταλαιπωρημένος είναι ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ. Εξάλλου δεν είναι λίγα αυτά που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όμως να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Να συνεχίσουμε να είμαστε περήφανοι για τον ΗΡΑΚΛΗ μας γιά την ΙΔΕΑ του αθλητικού ιδεώδες, γιά τη ΙΔΕΑ του δίκαιου που μας γαλούγησαν οι γονείς μας και με τη σειρά μας γαλουχίζουμε τα παιδιά μας. Πολυ απλά, ΧΩΡΙΣ την υποστήριξη του κόσμου δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ!».

-Μπορεί ο Παπαθανασάκης να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπάρχουν;
«Ο κ. Παπαθανασάκης έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες και θα συνεχίσει να το κάνει με ειλικρίνεια και με τον καλύτερο τρόπο».

-Εσυ πως μπορείς μπορείς να βοηθήσεις;
«Είμαι γέννημα θρέμα Θεσσαλονικιός. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ανω πόλη στο Επταπύργιο. Είμαι παιδί των «ΓΑΛΑΖΙΩΝ» και καταλαβαίνω απόλυτα το σύνθημα 1000 Χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ». Ο πατέρας μου ήταν αυτός που με γαλούχησε στην ΙΔΕΑ του ΗΡΑΚΛΗ, στο «ευ αγωνίζεσθε», στην ευγενή άμιλλα, στις αρετές της αλληλεγγύης, του αλληλοσεβασμού, της αυτοπειθαρχίας, της συνεργασίας. Η μοίρα της ζωής μ’ έφερε να βρεθώ, 8000 χλμ μακριά, δίπλα σ’ ένα άνθρωπο που φαίνεται να κρατάει στα χέρια του το μέλλον της αγαπημένης μου ομάδας. Της ομάδας της αγαπημένης μου πόλης. Προσπάθησα και προσπαθώ να ματαλαμπαδεύσω τη φλόγα αυή στον φίλο μου τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρω».

Last modified onΔευτέρα, 25 Αύγουστος 2014 11:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep