Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όλα μέχρι την Τρίτη

Ο Άρης την ύστατη στιγμή θα πρέπει να αποσυρθεί από το Κύπελλο και να δηλώσει Γ' Εθνική.

Η διοίκηση που θα αντικαταστήσει το σχήμα με επικεφαλής τον Παναγιώτη Στεφανίδη και η οποία θα πρέπει να δηλώσει την απόσυρση από το Κύπελλο και τη συμμετοχή στη Γ' Εθνική συνεχίζει να αναζητείται στον Άρη. Πιέσει εξακολουθούν να γίνονται προς τους Γιάννη Ψηφίδη, Όμηρο Φωτιάδη και λύση θα πρέπει να βρεθεί μέχρι τη Δευτέρα (25/08), οπότε οι «κίτρινοι» έχουν περιθώριο να δηλώσουν ότι δεν θα συμμετάσχουν στον θεσμό, ώστε την Τρίτη (26/08) να δηλώσουν συμμετοχή στη Γ'.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έχει αποδεχτεί την πρόταση παρότι είναι μέλος της ΚΜΑ, ο Φωτιάδης διατηρεί επιφυλάξεις και ο Ψηφίδης δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο. Στον Άρη θεωρούν ότι θα βρεθεί λύση τη Δευτέρα (25/08), ενώ παράλληλα ο Ερασιτέχνης έχει συζητήσει με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία τους στη Γ' Εθνική.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι θετικός, αρκεί να υπάρξουν εγγυήσεις για τα χρήματα του ίδιου και των ποδοσφαιριστών, αλλά και να παραμείνουν οι περισσότεροι του ρόστερ. Την ίδια στιγμή οι παίκτες του Άρη είχαν επικοινωνία με τον ΠΣΑΠ, προκειμένου να ζητήσουν παράταση της μεταγραφικής περιόδου για τους ίδιους, εφόσον αποφασίσουν να αποχωρήσουν.

Last modified onΚυριακή, 24 Αύγουστος 2014 10:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep