Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δημητρίου: Επικράτησε μία χάβρα

Εκτός εαυτού ήταν ο Πέτρος Δημητρίου μετά το τέλος του αγώνα και τα έβαλλε με τον διαιτητή Γιαννουλάκη.

 

Ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του για τις αποφάσεις του διαιτητή, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και υποστήριξε ότι δεν άφησε την ομάδα του να παίξει ποδόσφαιρο. «Τι να πω. Είδατε όλοι τι ακριβώς συνέβη. Μόνο ο Εθνικός Αστέρας υπήρχε μέσα στο γήπεδο. Αλλά μετά το πέναλτι που δίκαια κερδίσαμε, ο διαιτητής δεν μας άφησε να παίξουμε μπάλα. Στο 1-1 ο παίκτης πήρε τη μπάλα με το χέρι. Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια στα παιδιά. Νομίζουν ότι τους έκλεψαν τη νίκη. Χωρίς μεγάλα συμβόλαια, χωρίς φαμφάρες η ομάδα κερδίζει. Δεν μπορούσα να δω το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος από θέμα τακτικής. Επικρατούσε μία χάβρα. Συνέχεια ο διαιτητής έδινε φάουλ κατά μας. Δεν έγινε παιχνίδι. Πάλι καλά που πήραμε και τον πόντο. Πίστευα ότι θα χάσουμε στο τέλος. Έχω μείνει έκπληκτος».

 

Ο Δημητρίου έκανε και ένα σχόλιο για την Παναχαϊκή: «Λυπάμαι που η Παναχαϊκή έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Είναι μεγάλη ομάδα, αλλά ο κύριος αυτός (σ.σ. Αλέξης Κούγιας) την έχει μικρύνει. Δεν επιτρέπεται να έχει μία τόσο άσχημη αγωνιστική παρουσία. Δεν την εκφράζει. Έχει βαριά φανέλα. Κρίμα που έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Τώρα δικαιολογώ τον κόσμο της Πάτρας που φωνάζει».

 

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Μαστρογιάννης είπε: «Θέλαμε να κερδίσουμε και στο πρώτο μέρος τα καταφέραμε. Ξαφνικά στην επανάληψη είδαμε άλλη συμπεριφορά από τον διαιτητή. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάλα με τα συνεχή σφυρίγματα του. Το 1-1 προήλθε από καθαρό χέρι, έκανε μανσέτα ο παίκτης.»

Last modified onΚυριακή, 18 Δεκέμβριος 2011 19:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep