Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Κόουλμαν: «Παίξαμε καταπληκτικά»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Για πολλά και διάφορα μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Κρις Κόουλμαν, μετά τη νίκη κόντρα στην Επανομή.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη, όπως ήταν τα προηγούμενα αλλά και όλα τα επόμενα. Παρά την πίεση οι ποδοσφαιριστές ήταν γενναίοι, ήταν εκπληκτικοί. Έπρεπε να κερδίσουμε και τον κόσμο μας και αυτό μόνο εύκολο δεν ήταν. Όλα τα εύσημα λοιπόν ανήκουν στον Κολοβέτσιο και στους συμπαίκτες του».

 

Για το τι τον προβλημάτισε περισσότερο στο παιχνίδι:

«Υπήρχαν παιχνίδια εντός έδρας που έληξαν 0-0 και αν κάποιος εστίαζε στο σκορ θα έβγαζε το συμπέρασμα των κλειστών παιχνιδιών. Αλλά εμείς έπρεπε να κερδίσουμε άνετα. Σήμερα καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά με δεν μου άρεσαν τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια, όμως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που σκοράραμε έξι φορές».

 

Για το αν υπήρξε συνάντηση με τον Πηλαδάκη:

«Η οικονομική κατάσταση στην ομάδα, αλλά και οι μεταγραφές. Όπως γνωρίζετε έχω μία σημαντική εμπειρία ως προπονητής, αλλά είναι κάποια πράγματα που τα αντιμετωπίζω για πρώτη φορά στην καριέρα μου, όπως η φρενίτιδα που επικρατεί γύρω από την ομάδα. Ξέρω ότι κάποια πράγματα έχουν βγει στον αέρα, ότι ο πρόεδρος έχει μιλήσει για τα οικονομικά προβλήματα, αλλά έτσι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΑΕΛ είναι μέρος αυτού, μην το ξεχνάμε. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει ως προπονητή είναι ότι η πίεση για τη νίκη σε ένα τέτοιο περιβάλλον είναι δέκα φορές μεγαλύτερη».

 

Για το τι ακριβώς ζητήσατε μεταγραφικά:

«Τις φήμες και τις πληροφορίες για τις αλλαγές τις γνωρίζετε. Θέλουμε να είμαστε ενεργοί στο μεταγραφικό παζάρι και μιλήσαμε για στόχους και κυρίως για Έλληνες παίκτες».

 

Για το αν σκέφτηκε να αποχωρήσει μετά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα:

«Όταν έχεις κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα, ήταν φυσιολογικό να δημιουργηθεί μία αρνητική ατμόσφαιρα. Για μένα το ερώτημα είναι αν μπορώ να βοηθήσω την εξέλιξη της ομάδας. Είναι μία νέα εμπειρία το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα σε αυτό που θέλει ι πετύχει, ο πρόεδρος είναι ο πρώτος που θα το μάθει. Όταν ήρθα στην ομάδα οι στόχος ήταν αφενός η άνοδος και αφετέρου η ανάκτηση της αγωνιστικής φιλοσοφίας, στηριζόμενοι στα παιδιά της Λάρισας. Αλλά αυτά δεν γίνονται αμέσως, ιδίως το δεύτερο που θέλει υποδομές και δουλειά για πέντε τουλάχιστον χρόνια. Έτσι ο μοναδικός στόχος είναι η άνοδος και δεν ανησυχώ από την πίεση που υπάρχει».

 

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό:

«Είναι ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος. Είχα υποσχεθεί ότι δεν θα ασχοληθώ με το συγκεκριμένο ματς. Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν τη νίκη και την εμφάνιση και από αύριο να εστιάσουμε στο συγκεκριμένο ματς. Ξέρω την προϊστορία της ομάδας στο θεσμό και αν προκριθούμε μπορούμε να προκριθούμε. Στην Κρήτη είχαμε μία καλή εμφάνιση και πλέον έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα Σούπερ Λίγκας και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι».

 

 

Δημήτρης Κολοβέτσιος (παίκτης ΑΕΛ): «Όσοι λένε ότι το κλίμα δεν είναι καλό κάνουν λάθος. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι η καλύτερη».

Last modified onΚυριακή, 18 Δεκέμβριος 2011 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep