Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν παίξαμε σκληρά»

Ο Γιώργος Καμπερίδης έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του απέναντι στο Ηρακλή Ο Γιώργος Καμπερίδης έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του απέναντι στο Ηρακλή

Απορρίπτει τις «κατηγορίες» του Ηρακλή για σκληρό παιχνίδι, ο Γιώργος Καμπερίδης, μιλώντας στο flnews.gr.

Το φιλικό της Τετάρτης ανάμεσα στον Πιερικό και τον Ηρακλή είχε ένταση και δύναμη, στοιχεία που είναι φυσιολογικά σε τέτοια ματς κατά τον τεχνικό της ομάδας της Κατερίνης Γιώργο Καμπερίδη.

Μιλώντας στο flnews.gr, ο έμπειρος προπονητής ανάφερε ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν άδικο όταν κάνουν λόγο για σκληρό παιχνίδι από την πλευρά των «μελανόλευκων» με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του νεαρού Καλφούτζου από τον Κοντούλη που αποβλήθηκε.

«Ο αγώνας με τον Ηρακλή είχε χαρακτηριστικά ματς Πρωταθλήματος και αυτό είναι φυσιολογικό αφού αποτελούσε 'πρόβα' Κυπέλλου και για τις δύο ομάδες. Άρα, είναι λογικό να υπάρχει δύναμη», υποστήριξε ο Καμπερίδης. Και πρόσθεσε: «Δεν έπαιξε σκληρά ο Πιερικός. Κατά την άποψή μου, ο Ηρακλής έπρεπε να κάνει καλύτερη προσέγγιση του αποτελέσματος και της εμφάνισής του στον ματαξύ μας αγώνα από το να προχωρά σε σχόλια για σκληρό παιχνίδι λόγω μίας άτυχης στιγμής στο τέλος. Ο παίκτης μας προσπάθησε να προλάβει την μπάλα αλλά δεν τα κατάφερε με συνέπεια να χτυπήσει ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής. Αυτά, όμως, συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Από εκεί και πέρα, ο Καμπερίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Πιερικού, λέγοντας: «Ήταν τεστ ετοιμότητας για την ομάδα μας που για μία ακόμη φορά παρουσιάστηκε σταθερή. Υπήρξε βελτίωση σε ατομικούς ρόλους τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Όταν στο παιχνίδι μας θα μπουν και άλλα στοιχεία, όπως η ταχύτητα και η έκρηξη, θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Μπορώ να πω ότι η ομάδα απέχει από αυτό που περιμένω να δω, γύρω στο 30% με 40%. Πιστεύω ότι στα μέσα Σεπτεμβρίου, θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Τέλος, σε μεταγραφικό επίπεδο, ο Πιερικός βρίσκεται σε αναζήτηση μέσου.

Last modified onΠέμπτη, 21 Αύγουστος 2014 12:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep