Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γνωριζόμαστε πολύ καλά»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε για τη μονομαχία με τον Ηρακλή Ψαχνών Ο Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε για τη μονομαχία με τον Ηρακλή Ψαχνών

Στο γεγονός ότι η Επισκοπή και ο Ηρακλής Ψαχνών γνωρίζονται πολύ καλά, στάθηκε ο Κώστας Ανυφαντάκης αναφερόμενος στην κλήρωση του Κυπέλλου.

Ο προπονητής της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης σχολίασε την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε την ομάδα του απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, απο τον οποίο προ ημερών (13/8) έχασε 3-1 σε φιλικό παιχνίδι.

«Γνωριζόμαστε και οι δύο πολύ καλά τόσο από πέρυσι όσο κι από φέτος που δώσαμε το μεταξύ μας φιλικό. Ο Ηρακλής είναι ομάδα με ποιότητα ενώ διαθέτει κι έμπειρους ποδοσφαιριστές», είπε αρχικά στην τοποθέτησή του ο Ανυφαντάκης.

Και πρόσθεσε: «Ο αγώνας που δώσαμε την περασμένη εβδομάδα στα Ψαχνά, δεν μας επηρεάζει καθόλου. Εκείνο ήταν ένα ματς που ναι μεν, βοηθηθήκαμε και οι δύο ομάδες να γνωριστούμε καλύτερα στο αγωνιστικό σκέλος αλλά που σίγουρα δεν θα έχει καμία σχέση με τα επίσημα ματς του Κυπέλλου. Τώρα βρισκόμαστε σ’ ένα σημείο όπου είμαστε στο φουλ της κούρασης. Οι ρυθμοί έχουν αυξηθεί, και είναι φυσιολογικό να να βγαίνει αρκετή κόπωση».

Last modified onΤρίτη, 19 Αύγουστος 2014 11:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep