Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θετικό πρόσημο για ΑΟΧ

Ο ΑΟ Χανιά αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Εργοτέλη στα Περιβόλια.

Δυνατό φιλικό με τον Εργοτέλη έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (17/08) στα Περιβόλια ο ΑΟ Χανιά και αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 51' με πλασέ του Χαντί και στο 56' ο Παμλίδης είχε σουτ στο δοκάρι. Ωστόσο, οι Χανιώτες κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 68' με εκτέλεση πέναλτι του Πάγκαλου το οποίο κέρδισε ο νεοαποκτηθείς, Σάνον Γουέλκαμ.

Η ομάδα του Ηρακλείου είχε και δεύτερο δοκάρι στο 85', όταν ο Κοζορώνης εκτέλεσε φάουλ, ο Ρίζος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και αυτή προσέκρουσε στο κάθετο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Χουάν Φεράντο): Τσέρνι (64’ Καβουσάκης), Ρέντζας (46’ Τζανακάκης), Γιοβάνοβιτς (63’ Σαϊνάτι), Μέγι, Πίτσος (46’Λυκογιάννης), Κοζορώνης (86’ Στογιάνοβιτς), Στράους (46’ Καζναφέρης), Χαντί (64’ Μπουρσέλης), Άλαν (57’ Μπρούνο), Γιουσούφ, Δωματάς (46’ Παμλίδης).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Παγώνης, Κοντέων, Γκότοβος, Μανωλάς, Συλιγαρδάκης, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Καραλής, Πάγκαλος, Ντο Κάρμο. Έπαιξαν και οι: Εσόνο, Γκούμας, Οικονομόπουλος, Γουέλκαμ, Λαζαρόφσκι, Νύκταρης, Ταταράκης.

Last modified onΔευτέρα, 18 Αύγουστος 2014 01:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep