Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΑΕΚ έτοιμη για άνοδο!

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ επιβλήθηκε 2-1 της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η ΑΕΚ στο σημαντικό τεστ με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό φτάνοντας εύκολα στην επικράτηση με 2-1. Μάλιστα, η «Ένωση» είχε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα όμως η πολύ καλή απόδοση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ταμπάκη, κράτησε χαμηλά τον δείκτη του σκορ.

Όλες οι γραμμές της ΑΕΚ είχαν άριστη λειτουργία με αποτέλεσμα η ομάδα της Αθήνας να πάρει από νωρίς τον έλεγχο του ματς και να περιορίσει σε καθαρά παθητικό ρόλο τους Θεσσαλούς, οι οποίοι από την πλευρά τους προβλημάτισαν.

Η ΑΕΚ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό αφού σκόραρε μόλις 54 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης! Συγκεκριμένα, ο Μπακάκης βρήκε από δεξιά τον Αραβίδη, που πλασέ πέτυχε το 0-1.
Η «Ένωση» κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και παίζοντας από τις πτέρυγες (κυρίως τη δεξιά) δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ με τους Πλατέλα (8'), Μπαρμπόσα (14') και Αραβίδη (31').
Στον αντίποδα, οι Βολιώτες, που είχαν προβλήματα στην άμυνα, δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν τον Ανέστη. Πάντως, ο γκολκίπερ της ΑΕΚ στο 5' είπε «όχι» στο εξαιρετικά επικίνδυνο σουτ του Τζιώρα.

Η πίεση της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα απέδωσε καρπούς στο 34' όταν ο Πλατέλλας κέρδισε πέναλτι από τον Γιαννιτσάνη και ο Μάνταλος νίκησε από τα έντεκα μέτρα τον Ταμπάκη διαμορφώνοντας το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ μπήκε με την ίδια διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και διατήρησε την υπεροχή. Ωστόσο, μετά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο προπονητής των φιλοξενούμενων, ο ρυθμός -όπως ήταν φυσικό- έπεσε.

Η Νίκη άρχισε να φαίνεται κάπως περισσότερο στο τελευταίο ημίωρο και στο 73' ο νεοεισελθών Σκούρτης, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, σκόραρε με ψηλοκρεμαστό πλασέ καθώς ο γκολκίπερ Καραγκιολίδης ήταν εκτός θέσης.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης παρότι οι δύο αντίπαλοι αναζήτησαν το γκολ.

 

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταμπάκης, Παπουτσογιαννόπουλος (46' Μαρινάκης), Ίβενς (46' Μαχλελής), Καρασαλίδης, Σωτηράκος, Λάουξ, Γιαννιτσάνης (62' Μέτσε), Κοτσαρίδης (82' Κορέτα), Μουζακίτης (62' Νικλητσιώτης), Ροτζέριο, Τζιώρας (73' Σκούρτης).
ΑΕΚ: Ανέστης (63' Καραγκιολίδης), Αραβίδης (46' Ντακόλ), Ανάκογλου (55' Γροντής), Κολοβέτσιος (63' Μπρέτσεβιτς), Λαμπρόπουλος (63’ Σαρρής), Μάνταλος (63' Ζόριτς), Μπακάκης (55' Ρόβας), Πεταυράκης (55' Γεωργέας), Πλατέλλας (46' Ντούνης), Κορδέρο (46' Φαγέ), Μπαρμπόσα (63’ Σβάρνας).

Last modified onΚυριακή, 17 Αύγουστος 2014 21:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep