Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Απαιτείται υπομονή»

«Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις ομάδα όταν έχεις αλλάξει δεκαέξι ποδοσφαιριστές», είπε στο flnews.gr ο Ρομπέρτο Μπολάνο «Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις ομάδα όταν έχεις αλλάξει δεκαέξι ποδοσφαιριστές», είπε στο flnews.gr ο Ρομπέρτο Μπολάνο

Δεν είναι εύκολη δουλειά η δημιουργία μίας νέας ομάδας, όπως συμβαίνει με την Ερμιονίδα, και για τον λόγο αυτό ο Ρομπέρτο Μπολάνο συστήνει -μέσω του flnews.gr- υπομονή.

«Οι προπονήσεις μας είναι εντατικές και όλα πάνε καλά, ενώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση των παικτών. Ωστόσο, πρέπει να καταστήσω σαφές πως θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου η ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό σημείο σε ό,τι αφορά την αγωνιστική της κατάσταση», σημείωσε ο προπονητής της Ερμιονίδας Ρομπέρτο Μπολάνο αναφερόμενος στην πορεία της προετοιμασίας.

Και πρόσθεσε: «Απαιτείται, πέρα από σκληρή δουλειά, και υπομονή. Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις ομάδα όταν έχεις αλλάξει δεκαέξι ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να υπάρξει ομοιογένεια και αυτό θα πάρει χρόνο. Όμως πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Από εκεί και πέρα, για την Κυριακή (17/8, 18:00) έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να καθορίσει το μέλλον κάποιων παικτών στην Ερμιονίδα.

Last modified onΣάββατο, 16 Αύγουστος 2014 19:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep