Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν υπάρχει κανείς και πουθενά»!

Καταπέλτης ο τεχνικός του Βύζαντα, Δημήτρης Οικονόμου.

 

Έκκληση στην τοπική κοινωνία να βοηθήσει τον Βύζαντα έκανε ο Δημήτρης Οικονόμου. Ο τεχνικός των Μεγαρέων αναφέρθηκε στα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και ξεκαθάρισε πως είναι κρίμα να μην υπάρχει αρωγή σε ένα σύνολο που αποτελείται αποκλειστικά από Ελληνες.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Οικονόμου:

«Θα συμφωνήσω με τον Λουτσιάνο και για το γήπεδο και για τον αγώνα. Εμείς μετά από κάθε αγώνα, έχουμε γίνει γραφικοί, με όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν υπάρχει τίποτα! Δεν υπάρχει κανείς και πουθενά. Σίγουρα δεν είμαστε η μόνη ομάδα γίνονται και αλλού αυτά. Τα παιδιά όμως είναι ήρωες. Αν μάθετε πως έρχονται τα παιδιά στο γήπεδο... Και ο κόσμος ανύπαρκτος. Ολοι έχουν και υποχρεώσεις. Οι παίκτες κάνουν το καθήκον τους και με το παραπάνω. Για τον αγώνα το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Καλή συνέχεια στην Καλλονή».

 

Σε ερώτηση του «FL News», αν ο Βύζας έχει ελπίδες να σωθεί, σε περίπτωση που δεν βρεθεί άμεσα λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Αν δεν λυθούν τα προβλήματα, δεν υπάρχει άλλη μέρα. Τα προβλήματα είναι λίγα σε σχέση με άλλες ομάδες. Αν βρεθεί κάποιος να στηρίξει την ομάδα με λίγα χρήματα τότε θα βρει το δρόμο της. Είναι κρίμα που δεν στηρίζονται ομάδες που παίζουν αποκλειστικά με Ελληνες».

 

Τους παίκτες του Βύζαντα εκπροσώπησε ο Δημήτρης Μητρογιάννης:

«Παλεύουμε με τα προβλήματα θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Η τοπική κοινωνία και ο δήμος δεν βοηθούν για να μπορεί να πάει η ομάδα ένα βήμα παραπάνω. Ο πρόεδρος προσπαθεί. Κοντράραμε στα ίσα μία ομάδα με άλλο μπάτζετ και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Last modified onΤρίτη, 20 Δεκέμβριος 2011 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep