Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σήμερα κλαίει το ποδόσφαιρο»

Στον τραγικό αγωνιστικό χώρο των Μεγάρων αναφέρθηκε ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα, στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Καλλονής:

«Σήμερα κλαίει το ποδόσφαιρο με όλα όσα είδαμε εδώ. Δεν είναι δικαιολογία, δεν χρειάζεται δικαιολογία. Αλλά είναι κρίμα και για τις δύο ομάδες να παίξουν σε αυτό το γήπεδο. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία εύχομαι στα Μέγαρα να βρουν το δρόμο τους και να έρθουν καλύτερες μέρες για τον ποδόσφαιρο καθώς ο κόσμος με τα προβλήματα στη χώρα έρχεται στο γήπεδο για να δει κάτι διαφορετικό».

Σε ερώτηση του «FL News», για το αν επηρεάστηκαν οι Λατινοαμερικάνοι ποδοσφαιριστές του, ο κ. Λουτσιάνο απάντησε: «Το περίμενα, αλλά οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα, σε βροχή και χιόνι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να παίξουν. Η αλήθεια είναι πως δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, λόγω και του αγωνιστικού χώρου, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Εχουμε τώρα έναν αγώνα με τον Πανιώνιο στο κύπελλο θα τον σκεφτούμε σοβαρά για το καλό της Καλλονής».

Από την πλευρά των παικτών ο Στάθης Προβατίδης σημείωσε: «Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα ξέροντας σε τι γήπεδο θα παίξουμε. Ο προπονητής, μας είχε προειδοποιήσει για τις στημένες φάσεις μας. Φύγαμε τελικά με τον πόντο, αν και θα θέλαμε τη νίκη. Πιστεύω θα τους πάρουμε σε άλλο παιχνίδι. Επίσης θεωρώ ότι σε αυτό το γήπεδο θα χάσουν και άλλοι βαθμούς, φτάνει να μην αλλάξει ο Βύζας έδρα... Εμείς έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και καλό προπονητή και θα προχωρήσουμε».

Last modified onΣάββατο, 17 Δεκέμβριος 2011 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep