Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα βρούμε χημεία»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε και για το ντεμπούτο του Μπαρτολίνι.

Θετικά συμπεράσματα έβγαλε ο Νίκος Παπαδόπουλος παρά την ήττα (1-0) από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο προπονητής του Ηρακλή σε δηλώσεις του τόνισε ότι για την εποχή η ομάδα του είναι σε καλό επίπεδο και σημείωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετά καλές στιγμές. Υπήρχε διάθεση και προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο που ξεκινά από πίσω. Νομίζω επίσης, ότι η ανάπτυξή μας ήταν καλή. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους παίκτες. Έχουμε καλή ομάδα και αυτό θα το δείξουμε και στα φιλικά και στο πρωτάθλημα, αν και το ζητούμενο είναι να είμαστε καλοί στο δεύτερο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Εντάξει μας έλειψε το γκολ, αλλά αυτό είναι κάτι που διορθώνεται. Γι’ αυτή την περίοδο νομίζω ότι είμαστε καλά. Θα βρούμε την χημεία που χρειάζεται η ομάδα και νομίζω ότι τα πράγματα είναι αισιόδοξα».

Για το ντεμπούτο του Μπαρτολίνι είπε: «Είχαμε μιλήσει με τον παίκτη και είχα σκοπο να τον χρησιμοποιήσω για ένα 20λεπτο, όμως ένα χτύπημα του Στάμου με ανάγκασε να τον βάλω νωρίτερα. Είναι καλό που μπαίνει σιγά – σιγά ένας τέτοιος παίκτης, γιατί μπορεί με το παιχνίδι του, να βοηθήσει ολόκληρη την ομάδα».

Σε ό,τι αφορά στο πειθαρχικό παράπτωμα του Σίλβα Χουάντερσον σχολίασε ότι: «Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα». Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΠέμπτη, 14 Αύγουστος 2014 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep