Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χρειαζόμαστε τρεις επιθετικούς»

Ο Ηλίας Καλοπήτας και οι παίκτες του Αλίμου επιστρέφουν από το Καρπενήσι Ο Ηλίας Καλοπήτας και οι παίκτες του Αλίμου επιστρέφουν από το Καρπενήσι

Την απόκτηση τριών επιθετικών θέλει ο προπονητής του Αλίμου, Ηλίας Καλοπήτας.

Επιτακτική θεωρεί την ανάγκη ενίσχυσης της «γραμμής κρούσης» του Αλίμου, ο προπονητής Ηλίας Καλοπήτας. Ο τεχνικός της ομάδας της Αθήνας μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Καρπενήσι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να υπάρξουν προσθήκες στην επίθεση. Ενδεχομένως, ρόλο στην απόφασή του να έπαιξε και το φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό όπου χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από τον Άλιμο.

Μιλώντας στο flnews.gr, ο Καλοπήτας είπε χαρακτηριστικά: «Η ομάδα θέλει ενίσχυση στην επίθεση. Χρειαζόμαστε τρεις επιθετικούς, φορ και ακραίους. ώστε να είμαστε όπως πρέπει στο Πρωτάθλημα».

Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στο φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό, τόνισε: «Είδα ορισμένα πράγματα που ήθελα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο ματς, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Βέβαια, σε αυτά τα παιχνίδια το τελευταίο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Επίσης, δεν παραβλέπω το γεγονός ότι τα παιδιά προέρχονται από ένα κουραστικό δεκαήμερο με διπλές και τριπλές προπονήσεις».

Τέλος, η αποστολή του Αλίμου επιστρέφει την Τετάρτη (13/8) από το Καρπενήσι και οι παίκτες θα έχουν ρεπό ως το Σάββατο οπότε και θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους.

Last modified onΤετάρτη, 13 Αύγουστος 2014 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep