Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φυτώριο η Αναγέννηση 2014

Η Αναγέννηση Καρδίτσας δημιούργησε την «Αναγέννηση 2014», η οποία θα μετέχει στη Γ’ Ερασιτεχνική.

Τη δημιουργία της Αναγέννησης 2014 ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας με σκοπό να αποτελέσει τον προθάλαμο για την ομάδα Νέων και μετέπειτα της ανδρικής ομάδας. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» δήλωσαν ήδη συμμετοχή στη Γ’ Ερασιτεχνική. Παράλληλα, η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι σύντομα θα δώσει συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να αναλύσει το πλάνο και τους στόχους της επόμενης σεζόν, ενώ αναφέρθηκε στη συνάντηση που έγινε με τον νέο δήμαρχο, αλλά και σε θέματα της προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Αναγέννησης στα πλαίσια της συνεχούς, υπεύθυνης και επίσημης ενημέρωσης ανακοινώνει τα παρακάτω:

1. Η ομάδα μας ολοκληρώνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Μουζάκι την προσεχή Πέμπτη και επιστρέφει στην Καρδίτσα όπου και θα συνεχίσει την προετοιμασία της. Το επόμενο φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Αυγούστου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Λαμία στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.

2. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ομάδα Νέων που επέστρεψε ύστερα από δεκαήμερη παραμονή στο Νεοχώρι Καρδίτσας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας ώστε οι προπονήσεις και η διαμονή της αποστολής να είναι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

3. Η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές της με τους φορείς της περιοχής ολοκληρώνοντας ήδη τις περισσότερες εξ αυτών. Την Δευτέρα 11 Αυγούστου αντιπροσωπεία της διοίκησης συναντήθηκε με τον επερχόμενο Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκο και τους συνεργάτες του κ.κ. Αντωνίου και Γεννάδιο. Ζήτησε πνεύμα συνεργασίας, σύμπνοιας και συμπαράσταση στο εγχείρημα που είναι σε εξέλιξη και αφορά στο καλό της πόλης και του Νομού Καρδίτσας γενικότερα. Η τελευταία και ουσιαστική επαφή θα είναι με τους συνδέσμους και τις λέσχες φιλάθλων της ομάδας μας.

4. Η Αναγέννηση δημιούργησε μια νέα ομάδα την "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2014" και δήλωσε ήδη τη συμμετοχή της για το νέο πρωτάθλημα της Γ' Ερασιτεχνικής Καρδίτσας. Σκοπός της ν' αποτελεί τον προθάλαμο της ομάδας Νέων και εν συνεχεία της Ανδρών μετά την αποφοίτηση των παικτών από τις Ακαδημίες μας.

5. Το πλάνο για την σοβαρή και παραγωγική λειτουργία των Ακαδημιών είναι ήδη έτοιμο και σε λίγες ημέρες η διοίκηση θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση περί αυτού ώστε να σταματήσει και η παραφιλολογία που αναπτύσσεται από κάποιους κύκλους.

Η Αναγέννηση είναι αφοσιωμένη στο έργο της, δεν παρεκκλίνει ούτε εκατοστό από τη φιλοσοφία που ασπάζεται από τον Οκτώβριο του 2011 και θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθειά της στο ευαίσθητο αυτό κομμάτι κατακτώντας τη θέση που δικαιούται σύμφωνα με το όνομα και την προσφορά της στην περιοχή.

6. Σε χώρο όπου θ' ανακοινωθεί προσεχώς η διοίκηση της Αναγέννησης θα οργανώσει την ερχόμενη εβδομάδα μια συνέντευξη τύπου - παρουσίαση του πλάνου και των στόχων της νέας αγωνιστικής περιόδου και γενικότερα της προσπάθειας. Μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί και ο αγωνιστικός σχεδιασμός.

7. Τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2014-2015 τέθηκαν ήδη σε κυκλοφορία απο την περασμένη Δευτέρα. Επειδή ήδη καταγράφεται μεγάλο ενδιαφέρον καλούνται οι παλιοί κάτοχοι να επικοινωνήσουν και να κρατήσουν τις θέσεις τους. Ταυτόχρονα συνεχίζεται καθημερινά και η εγγραφή των μελών για τον ΑΣ Αναγέννηση 1904 για την τρέχουσα περίοδο η οποία θα ολοκληρωθεί λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα».

Last modified onΤρίτη, 12 Αύγουστος 2014 15:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep