Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δανείστηκε» Μυστακίδη

Ο Γιάννης Μυστακίδης παραχωρήθηκε στον Πιερικό από τον ΠΑΟΚ Ο Γιάννης Μυστακίδης παραχωρήθηκε στον Πιερικό από τον ΠΑΟΚ

Στην απόκτηση του Γιάννη Μυστακίδη με υποσχετική από τον ΠΑΟΚ, προχώρησε ο Πιερικός.

Ο 20χρονος Γιάννης Μυστακίδης αποτελεί τη νέα μεταγραφή του Πιερικού. Ο νεαρός άσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ καθώς δοκιμάστηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε και εισηγήθηκε στη διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ την απόκτησή του.

Ο άλλοτε παίκτης των Χόφενχαϊμ, Μανχάιμ και Φράιμπουργκ θα παίξει φέτος στον Πιερικό ως «δανεικός» προκειμένου να αποκομίσει εμπειρίες.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει: «Δυο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν σήμερα συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο ένας είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος, το συμβόλαιο του οποίου έληξε στις 30/6 υπέγραψε νέο διετές και θα ανήκει στον Δικέφαλο ως τις 30/6/2016.
Ο δεύτερος είναι ο Γιάννης Μυστακίδης, που δοκιμάστηκε στις πρώτες προπονήσεις της προετοιμασίας και άφησε καλές εντυπώσεις. Ο γεννημένος στις 7/12/1994 Μυστακίδης, με θητεία σε Χόφενχαϊμ, Μανχάιμ και Φράιμπουργκ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, ενώ παράλληλα συμφώνησε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για φέτος στον Πιερικό».

Last modified onΤρίτη, 12 Αύγουστος 2014 10:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep