Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στηρίξτε την ομάδα»

Έκκληση στους φίλους του Φωκικού να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας, απευθύνει η διοίκηση της ΠΑΕ.

Οι κάρτες διαρκείας του Φωκικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και η διοίκηση της ΠΑΕ ζητά από τον κόσμο της ομάδας να τα αγοράσι ώστε να στηρίξει την ομάδα.

Οι τιμές τους έχουν οριστεί στα 130, 200 και 300 ευρώ.

Η ανακοίνωση του Φωκικού έχει ως εξής: "Στη διάθεση των φίλων της ομάδας έχουν τεθεί εδώ και λίγες μέρες τα εισιτήρια διαρκείας του Φωκικού για την περίοδο «2014-2015».
Οι τιμές τους ξεκινάνε από τα 130, ενώ εκδόθηκαν και στις τιμές των 200 και 300 ευρώ. Μάλιστα για να αποφευχθούν «παρατράγουδα» για πρώτη φορά θα είναι αυστηρά ονομαστικά και έτσι δικαίωμα εισόδου στο Στάδιο της Άμφισσας με την επίδειξή του θα έχει μόνο ο ιδιοκτήτης του, το όνομα του οποίου θα αναγράφεται πάνω του.
Με τα διαρκείας των 200 ή 300 ευρώ δίνεται η δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν επιπλέον των αγώνων της κανονικής φάσης του πρωταθλήματος, τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας, τους φιλικούς αγώνες, καθώς και τα παιχνίδια play-off ανόδου ή play-out για την παραμονή στη Football league.
Για ακόμα μια χρονιά γίνεται έκκληση στους φιλάθλους να στηρίξουν με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας την προσπάθεια της ομάδας, στο πρωτάθλημα της Football League.
Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ, Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, (:00-13:00), από το πρακτορείο ΟΠΑΠ Κώστα Μουχτούρη, στην Άμφισσα και από μέλη του Δ.Σ".

Last modified onΔευτέρα, 11 Αύγουστος 2014 11:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep