Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προβληματίστηκε ο Παπαδόπουλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ικανοποιήθηκε μόνο από τους νέους παίκτες στο φιλικό με τα Χανιά Ο Νίκος Παπαδόπουλος ικανοποιήθηκε μόνο από τους νέους παίκτες στο φιλικό με τα Χανιά

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Νίκος Παπαδόπουλος από την εμφάνιση του Ηρακλή στο κυριακάτικο φιλικό με τον ΑΟ Χανίων.

Ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος προβληματίστηκε από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του απέναντι στα Χανιά καθώς δεν είδε αυτά που περίμενε από τους έμπειρους παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος. «Το πρώτο ημίχρονο ήταν αδικαιολόγητα κακό. Είχαμε πολύ αργή ανάπτυξη, η οποία άρχιζε από τον τερματοφύλακα, μέχρι και τον τελευταίο επιθετικό. Παρότι είχαμε την κατοχή δεν κάναμε ευκαιρίες, ενώ δεν ήμασταν καλοί στο τρανζίσιον παρ’ όλο που το δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Παπαδόπουλος.

Πάντως, τόνισε ότι υπάρχει χρόνος για βελτίωση, υπογράμμισε πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για το Πρωτάθλημα.

Επιπλέον, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των νεαρών παιδιών που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΑΟ Χανίων και έδειξαν ότι είναι σε θέση να προσφέρουν ουσιαστικά στον Ηρακλή.

Last modified onΔευτέρα, 11 Αύγουστος 2014 11:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep