Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλουμε βελτίωση»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΛ απέναντι στην Ερμιονίδα Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΛ απέναντι στην Ερμιονίδα

Θετικά αλλά και αρνητικά συμπεράσματα έβγαλε ο Αλέκος Βοσνιάδης από το φιλικό της ΑΕΛ με την Ερμιονίδα.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε ότι οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν, σε γενικές γραμμές, στις απαιτήσεις της συνάντησης με την Ερμιονίδα και δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα όταν το ματς πήγε στη δύναμη. Ωστόσο, διαπίστωσε αδυναμίες σε ορισμένους τομείς όπως η μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο και επανέλαβε ότι απαιτείται δουλειά προκειμένου η Λάρισα να παρουσιαστεί έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της.

«Παίξαμε σε μικρό γήπεδο και κακό αγωνιστικό χώρο. Ο αγώνας πήγε στη δύναμη επειδή η Ερμιονίδα δεν έχει την ποιότητα που έχουμε εμείς. Ωστόσο, οι παίκτες μου προσαρμόστηκαν αρκετά καλά με βάση τα δεδομένα του παιχνιδιού και αυτό είναι θετικό γιατί στο Πρωτάθλημα θα συναντήσουμε τέτοιου είδους καταστάσεις», είπε αρχικά ο Βοσνιάδης.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς, όπως η μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο. Παρόλο που δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα μας στο ματς. Έχουμε δουλειά μπροστά μας και θέλουμε βελτίωση. Πρέπει η ομάδα να αποκτήσει ισορροπία στην άμυνα και την επίθεση».

Last modified onΔευτέρα, 11 Αύγουστος 2014 10:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep