Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πεντάρα η Επισκοπή στου Ζωγράφου

Η ομάδα του Ρεθύμνου νίκησε με 5-2 τον Ηλυσιακό σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στου Ζωγράφου.

Το σκορ για την Επισκοπή άνοιξε στο 35' ο Νίκολας Βιγιαφάνε με προσωπική ενέργεια και σουτ, που κατέληξε στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας. Έξι λεπτά αργότερα, ο Νικόλτσης πάτησε περιοχή και με άψογο πλασέ σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο έκανε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 55', ο Φλέγκας με εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1, ωστόσο στο 67' έγινε το 1-3. Από εκτέλεση κόρνερ του Πετράκου, ο Πιθαρούλης πετάχτηκε στο β’ δοκάρι, έκανε κεφαλιά-πάσα στον Σπανό και ο τελευταίος από το ύψος της μικρής περιοχής, βρήκε στόχο.
Το 1-4 πραγματοποίησε στο 72' ο Πετράκος. Άδειασε τρεις παίκτες του Ηλυσιακού και με σουτ περίπου 10 μέτρα έξω από την περιοχή βρήκε δίχτυα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 στο 75', με τον Γουργιώτη. Το τελικό 2-5 σημείωσε στο 85', όταν ο Πετράκος έδωσε στον Περκέτσι, ο οποίος με ιδανικό πλασέ χρίστηκε σκόρερ.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Νικηφόρος (80’ Κελαϊδής), Μανουσάκης, Λιονάκης, Μαραθιανός, Μποτωνάκης, Σουλειμάν (υπό δοκιμήν), Δελήμπασης, Βιγιαφάνε, Ράντοβιτς, Νικόλτσης, Δρακάκης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Τζανάκης, Λάμπρου, Παπαδήμας, Βουρβαχάκης, Πιθαρούλης, Πετράκος, Νεμπιάι,, Βελονάκης, Σπανός, Δουμάνης, Φοβάκης, Περκέτσι, Καλεμάκης, Κραβαρίτης, Σπανουδάκης

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Χερίδης): Κουνάλης, Μητσόπουλος, Χατζηγιαννάκος, Παραράς, Παπαδόπουλος, Φλέγγας, Τζωρτζης, Αμανατίδης, Καραίνδρος Δ., Κοβάτσης, Σελβίγια. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Σχίζας, Βούτυρας, Καραίνδρος Γ., Μάνος, Γουργιώτης, Στρίγκας, Χίος, Κατσιγιάννης, Θαναηλάκης.

Last modified onΔευτέρα, 11 Αύγουστος 2014 11:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep