Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισόπαλος με τρεις νέους ο Φωστήρας

Ο Φωστήρας αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Κηφισιά σε φιλική αναμέτρηση.

Kαλό θέαμα προσέφεραν Φωστήρας και Κηφισιά, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε φιλικό τεστ που έγινε το Σάββατο (9/8) στον Ταύρο. Το σύνολο του Κριστόφ Βαζέχα σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο μέσα σε δέκα λεπτά (25’ και 35’), με τον Ματσούκα, ωστόσο, το σωματείο των βορείων προαστίων αντέδρασε στην επανάληψη και έφερε το ματς στα ίσια με τους Βέρμπη (50’) και Τεγούση (75’).

Για τον «φονέα» έπαιξαν τρεις παίκτες υπό δοκιμή. Ο Σαχσανίδης, για τον οποίο έχετε ήδη ενημερωθεί, αλλά και οι Κανελλόπουλος και Άντονι. Στο δεύτερο μέρος έπαιξε και ο Σέρβος γκολκίπερ Τζόρτζεβιτς, αλλά η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν για την ομάδα του Φωστήρα οι: Σαχσανίδης, Αχείμαστος, Μπίρης, Γρομητσάρης, Μήτκας, Κακαράς, Τεγούσης, Μουστόγιαννης, Ματσούκας, Τσεμπέσι και Μπαστάνης Θ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τζόρτζεβιτς, Ζυγογιάννης, Κρητικός, Άντονι, Παπαδημητρίου, Μπέλερης, Μουκίδης, Ποτουρίδης, Ιβάνοβ, Μπαστάνης Γ. και Κανελλόπουλος.

Η Κηφισιά ξεκίνησε με τους εξής: Ιωσήπου, Ντάσης, Χάρμπαλης, Ανδρίκος, Έσλερ, Ντούμος, Μέλο,Τσιμικλής, Παλιαρούτας, Οσμανάι και Γιόνδης. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Γουμαγιάς, Στασινός, Καραμπάς, Κολοτούρος, Έσλερ, Θανόπουλος, Τεγούσης, Αλμπάνης (75′ Γεωργόπουλος), Γιόνδης (60′ Ζουζουλής), Φονσέκα και Βέρμπης.

Last modified onΣάββατο, 09 Αύγουστος 2014 22:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep