Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Σεχολάρι στον Παναιγιάλειο (video)

Ενίσχυση στη γραμμή κρούσης για τους Αιγιώτες με τον Αλέξανδρο Σεχολάρι.

Για μια ακόμα προσθήκη στο ρόστερ του Παναιγιάλειου είχε μιλήσει ο Αντώνης Ρέλλας. Η μεταγραφή αυτή ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Σεχολάρι. Έπειτα από μια εξαιρετική σεζόν στον Φωστήρα ο 23χρονος επιθετικός, κατά την οποία σε 38 αγώνες σημείωσε εννέα γκολ, μαγνήτισε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, αλλά η... μπίλια έκατσε στην ομάδα του Αιγίου.

«Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Σεχολάρι. Ο νεαρός επιθετικός (22 ετών) υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας ενός έτους. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Φωστήρα και σημείωσε πέρυσι εννέα γκόλ όπου ήταν και ο πρώτος σκόρερ της πρώην του ομάδας. Στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της. Τέλος ευχαρίστησε και τον εκπρόσωπό του κ. Δανιά Τάσο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.
Ο Σεχολάρι ανήκε από το 2010 έως το 2013 στον Πιερικό, ενώ την περασμένη σεζόν κατηφόρησε στην αθήνα για λογαριασμό του «φονέα».

Last modified onΣάββατο, 09 Αύγουστος 2014 16:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep