Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Προσπαθούμε να μην επηρεαζόμαστε»

Ο Αντώνης Καπνίδης μίλησε για την προετοιμασία του Άρη στη Βουλγαρία Ο Αντώνης Καπνίδης μίλησε για την προετοιμασία του Άρη στη Βουλγαρία

Σκληρή δουλειά γίνεται στο Πράβετς, σύμφωνα με τον Αντώνη Καπνίδη, που πάντως παραδέχεται ότι είναι δύσκολο για τους παίκτες του Άρη να μην σκέφτονται τα διοικητικά.

Ο Αντώνης Καπνίδης μίλησε στα ΜΜΕ για την προετοιμασία του Άρη στο Πράβετς και τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του προσπαθούν να επικεντρωθούν στον στόχο τους αλλά δεν είναι εύκολο να μένουν ανεπηρέαστοι από τα όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη. Πάντως, κατέστησε σαφές ότι άπαντες δουλεύουν σκληρά και εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Ελπίζω ο Άρης να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει».

Για τα πρώτα συμπεράσματα από την προετοιμασία: «Δεν έχουμε τον χρόνο και το μυαλό να βγάλουμε συμπεράσματα. Δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν τους επηρεάζουν τα όσα γίνονται στη Θεσσαλονίκη: «Σίγουρα τα ακούμε, και προσπαθούμε να μην επηρεαζόμαστε. Δεν είναι εύκολο αλλά έχουμε ένα στόχο και πρέπει να συγκεντρωθούμε».

Για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα: «Θα δείξει. Θα είμαι έτοιμος όταν αρχίσει το Πρωτάθλημα. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, ελπίζω ότι θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Θα δούμε…»

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Να ξέρει ότι δουλεύουμε σκληρά και είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, γιατί για εμάς είναι μονόδρομος να πετύχουμε. Θα δώσουμε τα πάντα για την άνοδο και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για το αν χρειάζονται έμπειροι παίκτες: «Το κλίμα είναι καλό, γνωρίζω αρκετά παιδιά από την Κ20, χρειάζονται όμως και οι έμπειροι. Πάντα όταν δουλεύεις, πρέπει να έχεις κάποιους παίκτες, από τους οποίους να μαθαίνεις και να κερδίζεις πράγματα».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Αύγουστος 2014 13:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep