Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μία μεταγραφή ακόμη»

Ο Αντώνης Ρέλλας αποκάλυψε ότι ο Παναιγιάλειος θα κάνει μία ακόμη μεταγραφή Ο Αντώνης Ρέλλας αποκάλυψε ότι ο Παναιγιάλειος θα κάνει μία ακόμη μεταγραφή

Σε μία ακόμη προσθήκη θα προχωρήσει ο Παναιγιάλειος, όπως ανέφερε ο Αντώνης Ρέλλας.

Ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου, Αντώνης Ρέλλας προανήγγειλε μία ακόμη κίνηση για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Ο επικεφαλής της διοίκησης της πελοποννησιακής ΠΑΕ μίλησε στο KalavrytaNet μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Θύελλα Αιγίου και αναφέρθηκε στους στόχους για τη νέα σεζόν αλλά και στο μπάτζετ, που όπως είπε, φτάνει τις 700.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Αρχικά πρέπει να τονίσω ότι είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων και γενικότερα από την φιλόξενη πόλη σας. Η προετοιμασία της ομάδας είναι σε πολύ καλό δρόμο και πρέπει να είναι κατά το δυνατόν καλύτερη γιατί θα ακολουθήσει μια πολύ δύσκολη χρονιά. Από την μεριά μας φροντίσαμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας με δεκαεπτά αθλητές, έγιναν κάποιες προσθήκες και έπεται και μια ακόμα μεταγραφή. Θα γίνουν κάποια φιλικά ακόμα έως το τέλος Αυγούστου όπου αρχίζει το κύπελο. Με όλη την προετοιμασία και τα φιλικά στόχος μας είναι να δημιουργηθεί η μέγιστη ομοιογένεια και ο καθένας να αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε αυτό να αποτυπωθεί κατά την φετινή μας πορεία.

Ποιος είναι ο στόχος για φέτος;
Στόχος είναι όπως έχει πει και ο προπονητής ακριβώς αυτό που για λίγα δευτερόλεπτα δεν έγινε πέρυσι. Η συμμετοχή στα play off.

Ποιος είναι ο προϋπολογισμός της ομάδας για τη χρονιά;
Δεν είναι μόνο τα χρήματα που απαιτούνται αλλά και οι σωστές κινήσεις, η έξυπνη και δημιουργική αξιοποίηση όλου του έμψυχου υλικού. Πάντως, σε ό,τι αφορά τα χρήματα θα απαιτηθούν γύρω στις 700.000 ευρώ.

Ποιες είναι οι δυσκολότερες ομάδες στην κατηγορία;
Σίγουρα το μεγάλο όνομα είναι η ΑΕΚ, από εκεί και πέρα η πορεία θα δείξει, το πού και το πότε θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες.

Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από Έλληνες, αυτό είναι τυχαίο ή δηλώνει κάτι;
Η άποψή μας είναι ότι ο ξένος για να συμμετέχει σε μια ομάδα πρέπει να μπορεί να κάνει την διαφορά, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος μόνο για το ''ξένο όνομα''. Επίσης αυτό λειτουργεί σαν κίνητρο για τις Κ17 και Κ20 αλλά και γενικότερα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ποιο είναι το κλίμα στην ομάδα;Υπάρχουν ''ονόματα'' ή ''κλίκες;
Το κλίμα είναι απολύτως οικογενειακό και ο κύριος Σεροπιάν έχει την άποψη ότι δεν υπάρχει εξ υποθέσεως ''βασικός''. Συνεπώς όλοι αγωνίζονται για την ομάδα και για την θέση τους σε αυτή.

Η διαιτησία στην Ελλάδα είναι ανεπαρκής ή ύποπτη;
Πιστεύω ότι οι Έλληνες διαιτητές έχουν ικανότητες και τα όποια λάθη τους είναι παράγοντες του παιχνιδιού. Όπως και ο ποδοσφαιριστής κάνει λάθη έτσι και ο διαιτητής. Οι ισχυρισμοί των παραγόντων, κάθε φορά αποτελούν την εύκολη δικαιολογία, για μια ήττα, ή έναν αποκλεισμό.

Δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας ποια είναι η στάση των χορηγών;
Πρέπει να πούμε ότι αποτελούμε φωτεινή εξαίρεση γιατί και η ALCATEL που είναι ο μεγάλος χορηγός μας αλλά και οι μικρότεροι σε χορηγίες είναι πάλι μαζί μας.

Η κοινωνία του Αιγίου είναι κοντά στη ομάδα;
Είμαστε ευχαριστημένοι και από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και γενικότερα υπάρχει μια θετικά αμφίδρομη σχέση. Τα διαρκείας και για φέτος ''κινούνται'' πολύ καλά.

Last modified onΠαρασκευή, 08 Αύγουστος 2014 11:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep