Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα είπε με τον Ορφανό

O Γιώργος Ορφανός και ο Σπύρος Παπαθανασάκης μίλησαν για το Καυτανζόγλειο και την προοπτική κατασκευής γηπέδου στη Μίκρα O Γιώργος Ορφανός και ο Σπύρος Παπαθανασάκης μίλησαν για το Καυτανζόγλειο και την προοπτική κατασκευής γηπέδου στη Μίκρα

Συνάντηση με τον Γιώργο Ορφανό είχε ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Ο νέος ισχυρός άνδρας του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης συναντήθηκε με τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης Γιώργο Ορφανό και συζήτησαν αρκετά θέματα, με κυριότερα το πρόβλημα με το Καυτανζόγλειο και την προοπτική της κατασκευής γηπέδου στη Μίκρα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και αμέσως μετά το τέλος της ο διοικητικός ηγέτης των «κυανολεύκων», ο οποίος συνοδευόταν από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Θοδ. Παπαδόπουλο δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπουργό για τον χρόνο που διάθεσε να ενημερωθεί και να συζητήσουμε θέματα της ομάδας μας μιας και γνωρίζω ότι οι υποχρεώσεις του είναι πολλές και μεγάλες. Είμαι ευχαριστημένος που βρήκα έναν άνθρωπο που γνωρίζει τα θέματα του Ηρακλή και έχει όλη τη διάθεση να βοηθήσει στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος. Είμαι ικανοποιημένος από την κουβέντα που είχαμε και πιστεύω ότι με τη βοήθειά του μπορούν να λυθούν αρκετά προβλήματα που μας απασχολούν».

Από την πλευρά του ο Ορφανός τόνισε: «Είχαμε ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Παπαθανασάκη καθώς έχει μεγάλο ενδιαφέρον ό,τι έχει να κάνει με τον Ηρακλή, μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και διαδρομή. Είδα με ευχαρίστηση ότι ο κ. Παπαθανασάκης φαίνεται αποφασισμένος να πάει τον Ηρακλή ψηλά, εκεί που του αξίζει, άλλωστε. Μιλήσαμε για το θέμα του Καυτανζογλείου άλλα και της κατασκευής του γηπέδου του Ηρακλή στη Μίκρα παράλληλα με την συζήτηση που είχαμε για τη γενικότερη πορεία της ομάδας και το πώς θα μπορέσει να φτιάξει ο κ. Παπαθανασάκης και πάλι έναν μεγάλο Ηρακλή. Από την πλευρά μας, είναι βέβαιο και σαφές πως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια».

Last modified onΤετάρτη, 06 Αύγουστος 2014 11:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep