Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πάθος και πίστη για τη νίκη»

Ο Ορέστης Νικολόπουλος ζήτησε τη στήριξη του κόσμου του Άρη Ο Ορέστης Νικολόπουλος ζήτησε τη στήριξη του κόσμου του Άρη

Ο Άρης της νέας χρονιάς θα είναι ομάδα με πάθος και πίστη για τη νίκη, σύμφωνα με τον Ορέστη Νικολόπουλο.


Ο Ορέστης Νικολόπουλος μίλησε στα ΜΜΕ από το Πράβετς, όπου ο Άρης πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας αλλά και τους δικούς του. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός υποσχέθηκε πως θα δίνει και την ψυχή του για τους «κίτρινους», ενώ παράλληλα έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, ζητώντας στήριξη.

Αναλυτικά ο Νικολόπουλος μίλησε:
Για τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας: «Είναι πολύ όμορφα εδώ. Έχουμε όλες τις συνθήκες για να δουλέψουμε όπως πέρσι. Έχουμε αρχίσει με τρεξίματα και υπάρχει πολλή κούραση αλλά σιγά-σιγά βρίσκουμε το ρυθμό μας σε όλα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Δεν έχουμε χρόνο για να λέμε πολλά πράγματα. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να βρούμε τη χημεία μας».

Για τον στόχο του Αρη: «Ο Άρης πάντα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Σε κάθε ματς πρέπει να μπαίνουμε μέσα για τη νίκη».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Άρης: «Συγκέντρωση, πάθος και δουλειά. Η Β’ Εθνική είναι πρωτάθλημα εκπλήξεων και μετράει πολύ ποια ομάδα το θέλει από την αρχή ως το τέλος. Με δύο-τρεις νίκες βρίσκεσαι στη ζώνη της ανόδου και με δύο-τρεις ήττες μπορεί να βρεθείς χαμηλά».

Για το τι θα παρουσιάσει ο Άρης του χρόνου: «Πάθος και πίστη για τη νίκη. Θα τα δίνουμε όλα. Αυτό είναι το δεδομένο. Παίζοντας και μόνο στον 'Αρη αυτό σου περνάει κατευθείαν».

Για το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο μέσα στο γήπεδο: «Τα δίνω όλα. Δίνω και την ψυχή μου».

Για το πώς περιμένουν τις μεταγραφές έμπειρων παικτών: «Σε μία ομάδα έχουν πολύ μεγάλο ρόλο οι νεαροί που έχουν παραπάνω θέληση για διάκριση, όμως και οι έμπειροι ποδοσφαιριστές που έχουν πολλά ένσημα κολλημένα μπορούνε να δώσουν το κάτι παραπάνω».

Για τις παρατηρήσεις του Καλαϊτζίδη στο οικογενειακό διπλό: «Πρέπει να προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η τακτική είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να διορθώσουμε τα ατομικά μας λάθη. Αν δεν σου τονίζει κάποιος το λάθος σου δεν μπορείς να διορθωθείς».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Είμαστε πολύ κοντά σε ηλικία και είμαστε όλοι μία παρέα».

Για την επικοινωνία με τον μοναδικό ξένο, τον Σανιά: «Είναι πολύ καλό παιδί, προσπαθεί να μάθει κι ελληνικά. Συνεννοούμαστε άψογα».

Για το τι θέλει να πει στον κόσμο: «Μόνο στήριξη θέλουμε κι εμείς θα δίνουμε τα πάντα».

Last modified onΔευτέρα, 04 Αύγουστος 2014 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep