Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα δώσω ό,τι έχω για τη Λαμία»

Ο Κώστας Νεόφυτος θέλει να δικαιώσει τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της Λαμίας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν Ο Κώστας Νεόφυτος θέλει να δικαιώσει τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της Λαμίας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν

Τον καλύτερό του εαυτό θα δώσει ο Κώστας Νεόφυτος ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι της νέας του ομάδας, της Λαμίας.

Ο Κώστας Νεόφυτος, που αποτελεί την τελευταία μεταγραφή της Λαμίας, μίλησε στο STAR για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, υποσχέθηκε πως θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε ο σύλλογος της Φθιώτιδας να έχει επιτυχημένη πορεία στο Πρωτάθλημα.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι στη Λαμία. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Τεννέ και τον κ. Παπαϊωάννου αλλά και τους ανθρώπους που μεσολάβησαν για να βρίσκομαι εδώ. Υπόσχομαι να κάνω αυτό που πρέπει για να τους δικαιώσω. Να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο», είπε αρχικά ο 25χρονος επιθετικός.

Και πρόσθεσε: «Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και αν μπορέσω να βοηθηθώ κι εγώ μέσα από τη συνολική προσπάθεια, τότε ακόμη καλύτερα. Γνωρίζω ότι η Λαμία έχει πολύ και φανατικό κόσμο, που ακολουθεί την ομάδα. Επειδή έχει πολλά χρόνια να ανέβει, μπορώ να υποσχεθώ πως θα κάνv ό,τι πρέπει στο γήπεδο, θα δώσω ό,τι έχω για να πετύχουμε τους στόχους μας και για να χαρεί ο κόσμος».

Last modified onΔευτέρα, 04 Αύγουστος 2014 11:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep