Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο ΑΟΧ πήρε ό,τι καλύτερο υπήρχε»

Η παρουσίαση του ΑΟΧ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (31/7).

Ο ΑΟΧ της σεζόν 2014-2015 παρουσιάστηκε την Πέμπτη (31/7) στα Χανιά. Τη φανέλα στο ξενοδοχείο AKALIΚισσάμου παρουσίασαν οι Γιώργος Σικαλιάς, Κώστας Βλαχάκης, Πέτρος Καμινιώτης, Βαγγέλης Γκότοβος, Στέλιος Κρητικός, Γιάννης Καραλής, Λιονέλ Εσσόνο, Αλέξανδρος Καραγιάννης και Χαράλαμπος Οικονομόπουλος.
Το λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κατσιγιάννης, που εξήρε τον προπονητή και τις μεταγραφές που έγιναν: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων για την εκλογή του στη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ. Πιστεύω ότι είναι επιβράβευση για τον σπουδαίο αυτόν παράγοντα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους των Χανίων για την ανταπόκριση που έχουν δείξει στο κάλεσμα που έκανα με τον Μιχάλη τον Τζουγκαράκη. Ήδη τα διαρκείας είναι σε καλούς ρυθμούς. Αρκετοί επιχειρηματίες κάνουν συμβάσεις με την ομάδα για να διαφημιστούν στο γήπεδο.

Αυτό μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε. Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες της κατηγορίας, φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Η ποιότητα των ομάδων είναι καλύτερη από πέρυσι. Είπαμε να ξεκινήσουμε με έναν προπονητή που είναι ο καλύτερος στην κατηγορία. Είναι έμπειρος και έχει δουλέψει στη Σούπερ Λίγκα. Ήταν η ιδανικότερη επιλογή. Σε συνεργασία με τον προπονητή φέραμε παίκτες που είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην κατηγορία. Δεν βάζω στόχους. Θα κάνουμε μια ομάδα που για την κερδίζει ο αντίπαλος πρέπει να ματώνει».

 

Ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος ανέφερε: «Δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια. Θα δουλέψω πολύ με τους συνεργάτες μου. Είμαστε όλοι το ίδιο, δεν ξεχωρίζω κανέναν. Στόχος είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια με πειθαρχία. Νιώθω ότι έχω έρθει σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Το φετινό πρωτάθλημα της Football League θα είναι πιο ανταγωνιστικό και από τη Σούπερ Λίγκα. Δένομαι πολύ με τις ομάδες που δουλεύω και με τον κόσμο.

Κατά 99% το ρόστερ έχει κλείσει. Όσα παιδιά έφυγαν, να τους ευχηθώ καλή επιτυχία. Έπρεπε να καλύψουμε αυτά τα κενά. Πήραμε παίκτες σε καλή ηλικία. Αν δείτε το βιογραφικό τους, έχουν αρκετές συμμετοχές και δεν έχουν δημιουργήσει προβλήματα στις ομάδες που έπαιξαν. Έχει υπογράψει ο Μαρτσάκης και ένα ακόμα παιδί από τη Σούπερ Λίγκα, ο Σιλιγαρδάκης. Όσο για τα παιδιά που έφυγαν τελευταία (Βαλλιάνος, Τσάτσος, Πιθαρούλης, Καμπλιώνης, Τσατσαρής)...

Ο Βαλλιάνος από τις πρώτες μέρες ήταν σε διαφωνία με τη διοίκηση για κάποιες μεταγραφές και ψαχνόταν να φύγει. Διάλεξε να πάει στην Κύπρο. Ο Τσατσαρής με πήρε τηλέφωνο και με ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαμε αυτές τις μέρες. Ξέρει ότι δεν είμαι υπεύθυνος που αποχώρησε. Έγινε παρεξήγηση και παρασύρθηκε. Είναι ένα παιδί που μου μίλησε ειλικρινά. Μέχρι χθες είχα πει στη διοίκηση ότι τα περιμένω στην προπόνηση τα παιδιά που έφυγαν, αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς».

Όταν έπαιζα παλιά με τρία στόπερ πολύ με κατέκριναν. Τώρα στο παγκόσμιο κύπελλο οι περισσότερες ομάδες έπαιζαν έτσι και πλέον κάνουν λόγο για μοντέρνο ποδόσφαιρο. Η φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο είναι μία, να κερδίζεις».

 

 

Ο γυμναστής της ομάδας Λάζαρος Βαρδάκης δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παπαδόπουλο που με επέλεξε ως συνεργάτη του, είναι τιμή μου, επειδή είναι ένας καταξιωμένος προπονητής. Εν συνεχεία την διοίκηση της ομάδας που από την πρώτη στιγμή, μου έδειξε την απόλυτη εμπιστοσύνη της και μου παρέχει ότι χρειάζομαι ώστε να κάνω όσο καλύτερα μπορώ την δουλειά μου. Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους ώστε να τα δώσουμε όλα για την ομάδα».

 

 

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιούλιος 2014 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep