Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χαρούμενος στην Επισκοπή»

Ο Νίκολας Βιγιαφάνε προπονείται πλέον με την Επισκοπή Ο Νίκολας Βιγιαφάνε προπονείται πλέον με την Επισκοπή

Ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Επισκοπής ο Νίκολας Βιγιαφάνε.

Ο Αργεντινός άσος Νίκολας Βιγιαφάνε, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Επισκοπή, βρέθηκε τη Δευτέρα (28/7) στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Εκτός από τις ασκήσεις τακτικής, ο 25χρονος εσωτερικός μέσος συμμετείχε και στο οικογενειακό διπλό το οποίο ήταν στην ουσία διδακτικού χαρακτήρα καθώς ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης, από την πρώτη στιγμή θέλει οι ποδοσφαιριστές να κατανοήσουν πλήρως το σύστημα που θα ακολουθήσει φέτος η ομάδα.

Σε δηλώσεις του, ο Βιγιαφάνε, που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες, σημείωσε: «Πραγματικά νιώθω πολύ καλά. Η πόλη του Ρεθύμνου είναι πολύ όμορφη. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Επισκοπή. Οι άνθρωποι της ομάδας μού έχουν φερθεί άψογα και περιμένω να τελειώσουν και τα τυπικά για τις ανακοινώσεις. Περίμενα να γνωρίσω τον κόουτς και τους νέους μου συμπαίκτες και μπορώ να πω ότι με υποδέχθηκαν με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Περισσότερα θα μπορούμε να πούμε σε λίγες μέρες».

Από εκεί και πέρα, βελτιωτικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης ακολούθησαν οι Μαραθιανός, Βελονάκης ενώ ο Τριχάκης ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Last modified onΤετάρτη, 30 Ιούλιος 2014 13:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep