Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στήριξη, στήριξη, στήριξη!»

Ο Κάρλο Πίτσι με τον Σάκη Κανακίδη Ο Κάρλο Πίτσι με τον Σάκη Κανακίδη

Την παραμονή στην κατηγορία έθεσε ως στόχο για τον Πανηλειακό ο Κάρλος Πίτσι και ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου.

Ο επικεφαλής της ιταλικής εταιρίας Calcio Sports, που ανέλαβε τον Πανηλειακό, ο Ιταλοαργεντίνος Κάρλος Λεονάρντο Πίτσι, τόνισε ότι η ομάδα του Πύργου θα παλέψει για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Παράλληλα, κατέστησε σαφές ότι ο στόχος θα υλοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που ο κόσμος στηρίξει την προσπάθεια των παικτών και του τεχνικού επιτελείου.

Ο Πίτσι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ισχυρός άνδρας του Πανηλειακού, στην εφημερίδα «Πρώτη» όπου σημείωσε: «Μπορώ πράγματι να γνωστοποιήσω πλέον και δημόσια ότι έχουμε αναλάβει την ΠΑΕ Πανηλειακός. Όλα είναι πλέον κανονισμένα. Και το λέω αυτό με μεγάλη χαρά. Και το πρώτο που έχω να πω προς τους οπαδούς μας είναι ότι, θα κάνουμε το παν για την παραμονή στην κατηγορία. Αυτός πρέπει να είναι ο βασικός και πρωταρχικός στόχος μας. Η παραμονή στην κατηγορία. Σε ένα τόσο δύσκολο Πρωτάθλημα όπως ειδικά είναι το προσεχές. Και να αφήσουμε για μετά, αν μπορούμε να σκεφτούμε και κάτι άλλο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ προσωπικά, είμαι νικητής! Όπως θα γνωρίζετε, στη Ζάκυνθο πέρυσι πετύχαμε ένα θαύμα. Και προσωπικά έχω στην καρδιά μου, και το νησί και τους οπαδούς της ομάδας. Θέλω να πω με την ευκαρία, ότι λυπάμαι που δεν μπόρεσα εκεί να τελειώσω τη δουλειά μου. Δεν θέλω όμως να μιλάω γι' αυτό! Υπάρχει Θεός ψηλά! Και αυτός ξέρει...».

Ο Πίτσι κατέληξε ως εξής: «Τώρα αρχίζει μια νέα περιπέτεια. Και με την εμπειρία που έχω αποκομίσει, πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι πραγματικά μεγάλο! Επαναλαμβάνω όμως: Πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Και πρέπει να πετύχουμε αυτό το στόχο. Μεταφέρω στους οπαδούς της ομάδας την αγκαλιά μου και την αγάπη μου. Εκείνο που θέλω από αυτούς είναι θερμή στήριξη! Στήριξη, στήριξη, στήριξη! Χωρίς οπαδούς και χωρίς οπαδισμό δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Ειδικά για εμένα, που ως Αργεντίνος και το αίμα μου... βράζει»!

Last modified onΚυριακή, 27 Ιούλιος 2014 10:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep