Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Να φτιάξει το παζλ

Ο Μπάμπης Τεννές έχει δύσκολο έργο για να δημιουργήσει το νέο παζλ της ομάδας της Λαμίας. Ο Μπάμπης Τεννές έχει δύσκολο έργο για να δημιουργήσει το νέο παζλ της ομάδας της Λαμίας.

Στη Λαμία έχει αλλάξει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας και τώρα πρέπει να ενώσουν τα κομμάτια του. 

Από τους νικητές του καλοκαιριού μπορεί να χαρακτηριστεί η Λαμία που έκανε πολλές μταγραφές και συνδύασε τον εντυπωσιασμό με την ουσία. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν γνώση της κατηγορίας, παραστάσεις και σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια που μπορεί να δώσει λύσεις σε ένα πρωτάθλημα που θα έχει απαιτήσεις και φυσικά μεγάλη διάρκεια, αφού προβλέπει 26 ματς στην πρώτη του φάση και ακόμη 10 αν η Λαμία καταφέρει να μπει στην διαδικασία των play off της ανόδου. 

Οι επιλογές που έχουν γίνει δείχνουν να είναι προσεκτικές και να έχουν την γνώση των απαιτήσεων και της κατηγορίας, αλλά σίγουρα έχουν γίνει και κινήσεις με ποδοσφαιριστές που πέρσι έκαναν εντυπωσιακή χρονιά και κανείς δεν γνωρίζει αν μπορούν να συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο. Η καλή λειτουργία της ομάδας σε οργανωτικό επίπεδο είναι από τα σημαντικά πλεονεκτήματα για μια κατηγορία που έχει ΠΑΕ που δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά και να κάνουν καλύψουν τις απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών, αλλά και των λειτουργικών εξόδων. 

Last modified onΣάββατο, 26 Ιούλιος 2014 21:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep