Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καθυστερεί... η Αθήνα

Θα αργήσει να ανέβει στην Αθήνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η Επισκοπή. Θα αργήσει να ανέβει στην Αθήνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η Επισκοπή.

Η αποστολή της Επισκοπής θα ταξιδέψει στο τέλος τη ςερχόμενης εβδομάδας στην Αθήνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι ποδοσφαιριστές της Επισκοπής πέρασαν το Σάββατο (26/7) ολοκλήρωσαν τις εργομετρικές εξετάσεις με το δεύτερο γκρουπ να περνά με επιτυχία τα τεστ και τώρα παίρνουν σειρά οι αιματολογικές που θα γίνουν τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας. Για να αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας θα πρέπει να τελειώσουν όλες οι εκκρεμότητες που αφορούν τα οργανωτικά της και φυσικά ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Ανυφαντάκης, θα πρέπει να έχει όλα τα δεδομένα στα χέρια του.

Παράλληλα υπάρχει κινητικότητα και στις μεταγραφές, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι σε συζητήσεις για να κλείσει το ρόστερ και όπως τόνισαν από την πρώτη προπόνηση θα χρειαστούν επτά προσθήκες. Μια από αυτές είναι του Βιγιαφάνε, με τον οποίο υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και αναμένεται να κλείσει το θέμα του το αργότερο μέχρι την Τρίτη.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep