Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στη Λαμία ο Λαμπρόπουλος

Στην ομάδα της Φθιώτιδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος

 

Κάτοικος Λαμίας για λογαριασμό του τοπικού ΠΑΣ θα είναι τη νέα σεζόν ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος. Ο 27χρονος αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες την ΠΑΕ, ώστε με την εμπειρία του να βοηθήσει το σωματείο της Φθιώτιδας. Ο Λαμπρόπουλος το δεύτερο μισό της περασμένης χρονιάς αγωνίστηκε στον Πανηλειακό (10 συμμετοχές), ενώ στο πρώτο άνηκε στο δυναμικό της Καλλονής (1 συμμετοχή), που βρισκόταν στη Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην άνοδο των νησιωτών την περίοδο 2012-2013 (22 συμμετοχές).

Πλην των δύο προαναφερθέντων ομάδων, ο Λαμπρόπουλος έχει παίξει στην Παναχαϊκή από το 2005 έως και τον Ιανουάριο του 2011 (58 συμμετοχές 1 γκολ), ενώ το υπόλοιπο εκείνης της χρονιάς μετακόμισε στη Νίκαια για λογαριασμό του Ιωνικού (9 συμμετοχές). Τη χρονιά 2011-2012 φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Βόλου (26 συμμετοχές), πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 27χρονο αμυντικό Ιωσήφ Λαμπρόπουλο. Γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 1987 στην Πάτρα ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή από το 2005 έως και το 2011. Αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2011 για τον Ιωνικό και την επόμενη χρονιά μετακόμισε στη Νίκη Βόλου. Πανηγύρισε την άνοδο στη Football League και το 2012 άνηκε στο ρόστερ της ΑΕΛ Καλλονής. Πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα του Πανηλειακού».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep