Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοινώθηκε ο Πόνσε

Ο Σέρχιο Πόνσε είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναιγιάλειου. Ο Σέρχιο Πόνσε είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναιγιάλειου.

Στον Παναιγιάλειο και τυπικά πλέον ο 30χρονος Ντανιέλ Σέρχιο Πόνσε που είχε συμφωνήσει με την ΠΑΕ και έμεναν τα τυπικά της ανακοίνωσης.

Στον Παναιγιάλειο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σέρχιο Πόνσε που αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ της μεσαίας γραμμής για τον προπονητή της ομάδας Μουράτ Σεροπιάν. Ο 30χρονος μέσος που πέρσι αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο στον Ολυμπιακό Βόλου και το δεύτερο στον Πανηλειακό είχε έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2008 για τον Πανθρακικό, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Super League για μια σεζόν. Επέστρεψε πάλι το 2011 για τον Πανθρακικό για την δεύτερη κατηγορία αυτή τη φορά, όπου αγωνίστηκε σε 24 ματς. Το καλοκαίρι του 2012-13 συνέχισε στην ΑΕΛ, όπου έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με 24 συμμετοχές και 6 γκολ.

Την τελευταία σεζόν είχε 9 ματς και σημειώσε ένα γκολ με τον Ολυμπιακό Βόλου και 9 αγώνες χωρίς να σημειώσει γκολ με τον Πανηλειακό.;

H ANAKOINΩΣΗ

Σήμερα το μεσημέρι ο Ντάνιελ Σέρχιο Πόνσε υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναιγιάλειος, διάρκειας ενός έτους. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι θα δώσει το καλύτερό του εαυτό για να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους που έχει θέσει. Η ομάδα μας τον καλοσωρίζει και του εύχεται να είναι γερός.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Ιούλιος 2014 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep