Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ρευστό από τον... Διούδη

Ο Σωκράτης Διούδης έφερε στο ταμείο του Άρη 250.000 ευρώ που φτάνουν για να λύσουν μόνο ένα μικρό κομμάτι προβλημάτων. Ο Σωκράτης Διούδης έφερε στο ταμείο του Άρη 250.000 ευρώ που φτάνουν για να λύσουν μόνο ένα μικρό κομμάτι προβλημάτων.

Ο Άρης θα εισπράξει 250.000 Ευρώ σε μετρητά για την μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη στην Μπριζ και λύνει ένα μικρό μέρος των προβλημάτων του.

Η λύση για την είσπραξη των χρημάτων για την μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη στην Μπριζ δόθηκε και τελικά μετά από ρυθμίσεις που κατάφεραν να κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας θα καταφέρουν να πάρουν τα χρήματα της επιταγής μέσω της Κοινωνίας Μελών Άρη και του εκπροσώπου Γιώργου Χατζή ώστε να μπορέσουν να λύσουν κάποια από τα θέματα που τρέχουν. Η ανάγκη για ρευστό στην ομάδα του Άρη είναι σημαντική και φυσικά θα χρειαστεί να δώσουν χρήματα για τις προκαταβολές των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν, όπως ο Σιντί Σανιά, αλλά και άλλων υποχρεώσεων ώστε να γλιτώσουν τις προσφυγές.

Η παραχώρηση του Σωκράτη Διούδη στην Μπριζ βέβαια έφερε και αντιδράσεις από κομμάτια των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στον Άρη και είναι καυστικοί σχεδόν σε κάθε κίνηση που γίνεται. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep