Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα είπαν με τον Ανδριανό για το γήπεδο

Συνάντηση με τον Γιάννη Αδριανό για το γήπεδο του Ευόσμου, είχε η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Χρόνης Αρετάκης και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Ιωάννης Τόκας, είχαν συνάντηση την Πέμπτη (24/7) στην Αθήνα με τον υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό και συζήτησαν το θέμα του Δημοτικού Σταδίου Ευόσμου. Συγκεκριμένα, μίλησαν για την περίπτωση να αρχίσουν εργασίες αναφορικά με την αποπεράτωσή του μιας και τα έργα για την ολοκλήρωσή του έχουν σταματήσει εδώ και τέσσερα χρόνια.

Η συνάντηση έγινε έπειτα από πρωτοβουλία του γενικού γραμματέα Δημοσίων Έργων Στράτου Σιμόπουλου, που ήταν παρών, όπως και ο απερχόμενος δήμαρχος Ευόσμου-Κορδελιού, Στάθης Λαφαζανίδης αλλά και ο νέος δήμαρχος Πέτρος Σούλας.

Κατόπιν συζητήσεων, που διήρκησαν πάνω από μία ώρα, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα για τη συνέχιση των εργασιών αλλά και ισχυρή θέληση από τον ίδιο τον υπουργό για να αρχίσουν και πάλι οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Ευόσμου.

Τέλος, η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ευχαριστεί θερμά τον Σιμόπουλο για τις προσπάθειες που καταβάλει σχετικά με την επανεκκίνηση των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο.

Last modified onΔευτέρα, 11 Αύγουστος 2014 02:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep